Τα έχωσαν στον Βαλάντη για τις... «χοντράδες» του τα «Καλημερούδια»:«Μαζέψου λίγο!»

Οι δηλώσεις του για την παχυσαρκία που άναψαν φωτιές

Τα έχωσαν στον Βαλάντη για τις... «χοντράδες» του τα «Καλημερούδια»:«Μαζέψου λίγο!»

Τα έχωσαν για τα καλά τα «Καλημερούδια» στον Βαλάντη με αφορμή τις «χοντράδες» που πέταξε στο «Όλα πρώτη φορά» για την παχυσαρκία.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o τραγουδιστής, o οποίος φέτος συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar» υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «ο παχύσαρκος ίσως είναι χειρότερος και από τον ναρκομανή».

Επίσης πρόσθεσε πως «θέλω η γυναίκα να προσέχει. Αν παχύνει θα χωρίσω» είπε και τόνισε: «Μια γυναίκα που μπορεί να πάρει κιλά ως έγκυος, είναι μέχρι 12 κιλά το φυσιολογικό. Αν τώρα πάρει 40 κιλά ,λίγο ξεφεύγεις. Αυτά μετά δεν μαζεύονται! Και είχα πει ότι δεν μ΄αρέσει έναν άνθρωπο που ερωτεύομαι κομψό μετά να μου γίνει κάτι άλλο. Πες ότι εσύ με γνώρισες καραφλό. Αν ξαφνικά αποκτήσω μαλλιά και δεν σ΄αρέσω με μαλλιά, έχεις κάθε δικαίωμα να με χωρίσεις».

Πρώτος από όλους τον «έκραξε» ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ο οποίος τόνισε: «Έχει κάνει 100.000 δηλώσεις για την παχυσαρκία! Ο Βαλάντης είναι ο Πάγκαλος της showbiz! Θέλει να πει κάτι που αρχικά φαίνεται πολύ καλό, το λέει με τέτοιο “χονδροειδή” τρόπο που δεν μπορείς να λες ότι ο παχύσαρκος είναι χειρότερος από ναρκομανή! Σε ακούει κόσμος! Για όνομα του Θεού! Μαζέψου λίγο! Σε ακούνε παιδιά που έχουν πρόβλημα παχυσαρκίας. Σκέψου και λίγο!» ανέφερε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε.

«Το δέχομαι αυτό που λες αλλά ο ίδιος –επιμένω γιατί το έζησα- έχει πρόβλημα! Ξεκινάει από τον εαυτό του αυτό το πράγμα. Δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει» υποστήριξε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν με ενδιαφέρει! Ότι έχει πρόβλημα φαίνεται! Να μην το βγάζει στους άλλους!» απάντησε ο Χαρισόπουλος.

Στη συνέχεια ξέσπασε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λέει μέχρι 12 κιλά για τη γυναίκα που είναι έγκυος. Θα μας βάλει και όριο πόσα κιλά μπορούμε να πάρουμε; Εγώ όταν ήμουν έγκυος ήμουν 25 κιλά! Τι θα μου έλεγε ο άντρας μου τότε; “A πήρες 25 κιλά και είχα υπολογίσει μέχρι 12; Οπότε έχουμε πρόβλημα” Άντε μην μου λέτε τέτοια κουλά!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top