Έτσι είναι το κορμί της Σπυροπούλου χωρίς ρετούς: Δείτε την αλήθεια και το «επεξεργασμένο»

Με μπικίνι η παρουσιάστρια πριν και μετά το photoshop-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι είναι το κορμί της Σπυροπούλου χωρίς ρετούς: Δείτε την αλήθεια και το «επεξεργασμένο»

​Tα πρώτα της μπάνια στον Αστέρα Βουλιαγμένης έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

398418.jpg

Η παρουσιάστρια του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», επέλεξε για τις βουτιές της ένα navy bikini, που αναδείκνυε την γεμάτη καμπύλες σιλουέτα της.

398427.jpg
Αν αναρωτιέστε τώρα πώς είναι στη πραγματικότητα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τότε δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το youweekly, οι οποίες δεν έχου�� υποστεί το παραμικρό photoshop.

398428.jpg
Όπως βλέπετε, η παρουσιάστρια διαθέτει μεσογειακό σωματότυπο, αυτόν δηλαδή που έχει η μέση Ελληνίδα, με τις καμπύλες, τα πιασιματάκια και τα όλα της, κάτι πολύ υγιές στους καιρούς των διατροφικών διαταραχών και των skinny προτύπων με τα οποία βομβαρδιζόμαστε.

398435.jpg
Ωστόσο τα παραπάνω δεν φαίνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά «You Weekly», «OK!» και «Hello», όπου και στα τρία το κορμί της παρουσιάστριας έχει υποστεί photoshop, μιας και όπως συνηθίζουν τα έντυπα μέσα, φροντίζουν για λόγους αισθητικής να τελειοποιούν τις φωτογραφίες τους, κρύβοντας και την παραμικρή ατέλεια.

sp you weekly 1.jpg
sp you weekly 2.jpg
spur ok.jpg
spyropoyloy ok kai hello.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top