Απίστευτο ξέσπασμα Παπαδάκη για τους βουλευτές: «Ντροπή σας!Τι είμαστε εμείς; Κορόιδα;»

Έξαλλος έγινε ο παρουσιαστής όταν έμαθε πως οι συντάξεις τους θα εξαιρεθούν από το ασφαλιστικό

Απίστευτο ξέσπασμα Παπαδάκη για τους βουλευτές: «Ντροπή σας!Τι είμαστε εμείς; Κορόιδα;»

Ποιος είδε τον Γιώργο Παπαδάκη και δεν τον φοβήθηκε σήμερα στην εκπομπή του, όταν πληροφορήθηκε πως εξαιρούνται οι συντάξεις των βουλευτών που εκλέχτηκαν πριν το 2012, από το νέο ασφαλιστικό.

Ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος, πήρε στα χέρια του τον τόμο με τις διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και άρχισε να… «φορτώνει»:

«Εξαιρούνται οι βουλευτές από τους ενιαίους κανόνες! Αυτό θα ψηφίσετε μωρέ; Θα φέρετε ασφαλιστικό στη Βουλή και είτε είσαστε κυβέρνηση, είτε αντιπολίτευση, θα έχετε τα μούτρα να ψηφίσετε το άρθρο 5 που λέει ότι εξαιρούνται οι βουλευτές από τον ενιαίο υπολογισμό των συντάξεων όλων των υπολοίπων Ελλήνων; Ντροπή σας! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο… ντροπή σας! Δεν θα έχετε μούτρα να αντιμετωπίσετε την κοινωνία. Γιατί να εξαιρεθούν οι βουλευτές; Δεν το κατάλαβα! Γιατί να εξαιρεθούν; Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τι είμαστε; Κορόιδα; Δεν κατάλαβα. Θα μου πείτε εσείς υπηρετείτε την δημοκρατία. Εμείς τι υπηρετούμε δηλαδή την Χούντα; Εσείς είστε δημοκράτες που σας προστατεύει το πολίτευμα και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οι κολαούζοι σας; Τι είμαστε εμείς; Οι κολλίγοι και εσείς είστε οι αφεντάδες; Ντροπή είναι αυτό!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «όταν αναφερόμαστε σε βουλευτικές αποζημιώσεις ή άλλα οφίτσια, έχουν μια κοινή αντιμετώπιση. Μας λένε ��έρετε κάτι; Αυτή η ρητορική ενισχύει ακραίες απόψεις. Όχι κύριοι… σε μας θα το πείτε; Αλλού αυτά! Και ποιοι θεριεύουν τις ακραίες απόψεις το γνωρίζετε με τις πολιτικές που ακολουθούνται σε ορισμένες περιπτώσεις. Είδατε τι γίνεται στην Ευρώπη, και ο μεγάλος μου φόβος είναι να μην γίνει αυτό και στη πατρίδα μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΛΙ την ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ οι βουλευτές! Εξαιρούνται από τους ενιαίους κανόνες του ασφαλιστικού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top