Respect στους Αρβύλα: Έστειλαν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ να σώσει δημοσιογράφο-θύμα του Πολάκη!

«Τρόλαραν» μοναδικά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του/Πρώτη ανάρτηση: 19/04/2016 00:59

Respect στους Αρβύλα: Έστειλαν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ να σώσει δημοσιογράφο-θύμα του Πολάκη!

​Απολαυστικοί ήταν για ακόμη μια Δευτέρα οι «Ράδιο Αρβύλα», στο στόχαστρο των οποίων βρέθηκαν τα νταηλίκια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε δημοσιογράφους.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σατίρισαν τις δηλώσεις του κυρίου Πολάκη, ο οποίος μίλησε πρόσφατα για «βοθροκάναλα διαπλοκής», λέγοντας την περίφημη φράση «έπρεπε κανονικά να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη», αναφερόμενος σε δημοσιογράφο που τόλμησε να τον διορθώσει για τον … "ιό Χίβ" (HIV - Έιτς Αι Βι).

Ο Γιάννης Σερβετάς σε ρόλο Πολάκη και ο Αντώνης Κανάκης σε ρόλο δημοσιογράφου γύρισαν με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο ρεσιτάλ του Πολάκη σε κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι, με τα βρισίδια και τις απρεπείς εκφράσεις να δίνουν και να παίρνουν. Όταν δε η κουβέντα έφτασε στις καταγγελίες για παρέμβαση Πολάκη στους διορισμούς γιατρών, ο υπουργός έκανε πράξη τον λόγο του, θάβοντας στην κυριολεξία τον δημοσιογράφο που του έκανε αυτή την ερώτηση!

Στα highlights της βραδιάς, ήταν όταν συνέδεσαν τον κύριο Πολάκη με τον... Ιησού από την Ναζαρέτ και τον... Λάζαρο, λόγω των ημερών!

Δείτε περισσότερα στα ΒΙΝΤΕΟ από ΑΝΤ1

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top