Θεοφάνους σε παίκτρια:«Δεν μπορείς όταν σου μιλάμε να συμπεριφέρεσαι έτσι, είσαι τόσο ατίθαση;»

«Μην τα σχολιάζεις όλα όμως γιατί το χειροτερεύεις» της είπε η Τάμτα

Θεοφάνους σε παίκτρια:«Δεν μπορείς όταν σου μιλάμε να συμπεριφέρεσαι έτσι, είσαι τόσο ατίθαση;»

​Μες την καλή χαρά πήγε να λάβει μέρος στο x-factor η 18χρονη Σάντρα από την Αίγυπτο, το χαμόγελό της όμως πάγωσε όταν άκουσε τα σχόλια των κριτών!

Η νεαρή κοπέλα τραγούδησε το «You can leave your hat on» χορεύοντας αισθησιακά, όταν όμως έφτασε η ώρα της κριτικής το λόγο πήρε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος και της είπε!

«Η χορογραφία και όλος ο ερωτισμός που ήθελες να προβάλλεις ήταν λίγο επιτηδευμένος. Δεν τα πήγες καλά γιατί ούτε τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα που ήθελες να βγάλεις μου την έβγαλες, ούτε τραγουδιστικά το έσωσες» είπε ο τραγουδιστής με την διαγωνιζόμενη να ανταπαντά γελώντας!

«Ρε γαμ@το και τον είχα βάλει στο μάτι αυτόν».

Αυτό άκουσε και η Τάμτα η οποία και έγινε πυρ και μανία!

«Μην τα σχολιάζεις όλα όμως γιατί το χειροτερεύεις το πράγμα» είπε φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια.

Η διαγωνιζόμενη «τα άκουσε» και από τον Θεοφάνους, ο οποίος και επίσης ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά της.

«Θα σου μιλήσω σαν να ήμουνα μπαμπάς σου, είσαι τόσο ατίθαση στην συμπεριφορά σου; Πριν εντάξει έκανες ένα show, τώρα όμως μιλάμε. Τώρα λοιπόν μπορούμε να μιλάμε φυσιολογικά(σ.σ: η παίκτρια γελούσε συνέχεια και έκανε ναζάκια). Θες λοιπόν να μιλήσουμε φυσιολογικά για να σου απαντήσω και φυσιολογικά; Αυτό σου ζήτησε και η Τάμτα προηγουμένως . Για να περάσεις παρακάτω θέλει μία πειθαρχεία γιατί θα έχεις δασκάλους, χορογράφους και εμάς από δίπλα, δεν μπορούμε λοιπόν να σου μιλάμε και εσύ να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top