Το συγκινητικό μήνυμα της Κουτσελίνη στον Κ. Γιαννόπουλο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

«Δεν είμαι μόνο εγώ δίπλα σου, είναι και όλος ο κόσμος που ξέρει όσα έχεις προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού»

Το συγκινητικό μήνυμα της Κουτσελίνη στον Κ. Γιαννόπουλο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Μετά την δραματική έκκληση του Κώστα Γιαννόπουλου, ο οποίος βγήκε δημόσια και δήλωσε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ζητώντας από όλους να συνεχιστεί το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού», η Ζήνα Κουτσελίνη του έστειλε μέσω της εκπομπής της το δικό της μήνυμα.

Φανερά συγκινημένη, η παρουσιάστρια είπε:

«Θέλω να πω περαστικά σε έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια σέβομαι, εκτιμώ, και τώρα πια μπορώ να πω πως αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου, της οικογένειας μου. Δεν είναι άλλος από τον Κώστα τον Γιαννόπουλο».

Όπως εξήγησε, «έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που μου λέτε Ζήνα “πες μας τι κάνει ο Κώστας”. Όταν θα είναι έτοιμος θα βγει και θα σας πει ακριβώς τι του συμβαίνει. Πάντως με συγκίνησε πάρα πολύ, όταν εγώ την προηγούμενη Δευτέρα δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, και μου έστειλε εκείνος ένα μήνυμα, λέγοντας μου “Ζήνα σε θέλω χαρούμενη και ευτυχισμένη. Να ξέρεις ότι εγώ είμαι ήδη στο νοσοκομείο και περνάω τον δικό μου Γολγοθά. Θα δείξει αν θα βγω νικητής ή ηττημένος. Αλλά θέλω σε αυτόν μου τον αγώνα να είσαι δίπλα μου”».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι:

«Δεν είμαι μόνο εγώ δίπλα σου, είναι και όλος ο κόσμος που ξέρει όσα έχεις προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού, και ξέρει πως για σένα, αν ένα παιδί χαμογελάσει πραγματικά, σε κάνει ευτυχισμένο. Σε έχω δει πώς αγκαλιάζεις και πως αγαπάς τα παιδιά και αυτό το κάνεις μακριά από τις κάμερες. Περαστικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top