Ντυμένος στα μαύρα επέστρεψε ο Λιάγκας στην εκπομπή: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του

«Την μέρα την παλεύεις. Το βράδυ είναι δύσκολο» (VIDEO)

Ντυμένος στα μαύρα επέστρεψε ο Λιάγκας στην εκπομπή: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του

​Στην εκπομπή μετά από μια εβδομάδα απουσίας επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, «έχασε» τον πατέρα του τα ξημερώματα της περασμένη Δευτέρας.

Φορώντας μαύρα, συναισθηματικά φορτισμένος και προσπαθώντας με το ζόρι να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ο παρουσιαστής είπε απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μας εδώ πάρα πολύ και την οικογένεια μου, αλλά και τους εκατοντάδες ανθρώπους που δεν με ξέρουν και μου ευχόντουσαν όλες αυτές τις ημέρες. Όλοι έχουμε απώλειες στη ζωή μας, και ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή. Είναι καλό αυτές τις ώρες να μιλάς στους ανθρώπους που έχουν απώλεια γιατί αισθάνεσαι πολύ μοναξιά, άρα και ο μικρότερος λόγος καλοσύνης, αυτό το χτύπημα στην πλάτη, είναι αναγκαίο. Να πεις μια καλή κουβέντα, ένα ανέκδοτο, μια πλάκα για να κάνεις τον άλλον να γελάσει και να ξεχαστεί τις δύσκολες μέρες. Να μιλάτε στους ανθρώπους, το έχουν ανάγκη. Εγώ έτσι το βίωσα. Αυτή η εβδομάδα όπως την βίωσα εγώ ήταν εύκολη. Είχα την Φαίη, τα παιδιά μου πάνω απ΄όλα, τους φίλους μου. Την μέρα την παλεύεις. Το βράδυ είναι πολύ δύσκολο. Εκεί είναι που αισθάνεσαι την απόλυτη μοναξιά. Μεγάλη παρέα η τηλεόραση σε τέτοιες στιγμές».

(Ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα του Γιάννη Λιάγκα, ανήμερα του γάμου του με την Φαίη Σκορδά το 2010)

140416203218_8973.jpg

Αναφερόμενος στον πατέρα του, Γιάννη Λιάγκα, δήλωσε πόσο περήφανος είναι για εκείνον:

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος. Είχε φτερούγες για να αγκαλιάζει όλο τον κόσμο. Νοίκιαζε δυο σπίτια και τα τελευταία δυο χρόνια ήρθαν και μου είπαν πως δεν τους έπαιρνε λεφτά. Έπαιρνε 1.000 ευρώ σύνταξη και στις 20 του μήνα δεν είχε λεφτά. Γιατ�� τα μοίραζε αριστερά και δεξιά. Μέχρι και λεφτά για την κηδεία του μου είχε αφήσει σε ένα συρτάρι χωρίς να το ξέρω. Ήταν τόσο κύριος, είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου, και μακάρι να του φτάσω στο μικρό του δαχτυλάκι σε επίπεδο καρδιάς και μεγαλοσύνης».

(Η παιδική φώτο του παρουσιαστή με τον μπαμπά του)

110416235912_2268.jpg

Τέλος, εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να απουσιάσει μια εβδομάδα, τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από την εκπομπή:

«Moυ είπαν γιατί λείπεις μια εβδομάδα, άλλοι έχουν απώλειες και λείπουν μια ημέρα. Αν έκανα ειδήσεις θα γύρναγα να τις κάνω την ίδια ημέρα. Όμως επειδή η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια και είναι ψυχαγωγία… δηλαδή πάω στο ραδιόφωνο και μιλάμε για σεξ. Έρχομαι εδώ και λέμε για ευτελή πράγματα, που δεν είναι κακό. Πχ. Για την πετσούλα της Άντζελας Δημητρίου. Κάνουμε πλάκα. Σέβεσαι τον άνθρωπο σου. Δεν είναι ο δικός μου πόνος, εγώ θα τον ξεπεράσω γιατί ζω. Σέβεσαι και τιμάς τον άνθρωπο σου, επειδή δεν μπορείς να έρχεσαι και να μιλάς για τα ευτελή πράγματα της ζωής που είναι απαραίτητα και αναγκαία. Γι΄αυτό δεν ήρθα μια εβδομάδα. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 και τον Λάμψη που μου είπαν όποτε αισθανθείς έτοιμος γύρνα. Εγώ ποτέ δεν θα είμαι και πάντα θα είμαι έτοιμος. Το θέμα είναι πώς σέβεσαι τον άνθρωπό σου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top