Ο Φίλιππος Σοφιανός στους "9 Μήνες" !

Ο Φίλιππος Σοφιανός γίνεται ο ραδιούργος "Αχιλλέας" στους "9 Μήνες"

Μια αντικατάσταση ηθοποιού, που έγινε για δυσάρεστο λόγο, συνέβη στην καθημερινή σειρά που μεταδίδεται από το Star, "9 Μήνες".

Στη σειρά, ο ηθοποιός Μανώλης Μιχαηλίδης υποδύεται τον Αχιλλέα, τον ραδιούργο πατέρα του Ανδρέα, που διευθύνει την εγκληματική οργάνωση, την οποία προσπαθεί να αποκαλύψει η Δάφνη, η γυναίκα του γιού του, Ανδρέα. Τον Αχιλλέα θα υποδύεται πλέον ο Φίλιππος Σοφιανός, αρχίζοντας από το επεισόδιο 150, της Παρασκευής 15 Απριλίου.

Ο Μανώλης Μιχαηλίδης υπέστη έμφραγμα, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες και πλέον βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση για ένα χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος, επιβεβαιώνει την είδηση λέγοντας χαρακτηριστικά: ''Είμαι καλύτερα, δόξα συ ο Θεός. Ήταν ένα μικρό έμφραγμα, το οποίο ''χτύπησε'' εντελώς ξαφνικά. Έμεινα τρεις μέρες στο νοσοκομείο και τώρα περιμένουμε πρώτα τις δεύτερες εξετάσεις και μετά να επιστρέψω στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.''.
Ο ρόλος του Αχιλλέα είναι σημαντικός για τη σειρά και κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει αντικατάσταση ηθοποιού, αντί να απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα ο Αχιλλέας. Όταν ο Μανώλης Μιχαηλίδης γίνει καλά, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Δείτε το επεισόδιο στο οποίο τον "Αχιλλέα" ξεκίνησε να υποδύεται ο Φίλιππος Σοφιανός και τη σκηνή με τον Νίκο Γαλανό.

Όλα τα επεισόδια της σειράς στο : https://www.star.gr/tv/