Ο Αλέξανδρος Σταύρου βολτάρει με τον... γιατρό του στο Μοναστηράκι! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρασκήνιο από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του Star "9 Μήνες"

Ο Αλέξανδρος Σταύρου βολτάρει με τον... γιατρό του στο Μοναστηράκι! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ταξίδι «αστραπή» από την Κύπρο στην Αθήνα πραγματοποίησαν κάποιοι από τους συντελεστές της πετυχημένης καθημερινής σειράς του Star Channel, «9 Μήνες» για τις ανάγκες του σίριαλ.

olios.jpg

Οι πρωταγωνιστές Αλέξανδρος Σταύρου,Κωνσταντίνος Λάγκος και Γιώργος Ζώης βρέθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων κάτω από την Ακρόπολη και το star.gr ήταν εκεί!

8cdc690ac9426ca8723bb2a673696aa0.jpgf.jpggiatros.jpg
Aλέξανδρος Σταύρου Κωνσταντίνος Λάγκος Γιώργος Ζώης

Με τον Κύπριο σκηνοθέτη Βάσο Βάσου και έχοντας στα χέρια τους το καλογραμμένο σενάριο της Άννας Αδριανού, οι τρεις ηθοποιοί γύρισαν τις σκηνές τους και επέστρεψαν στην Μεγαλόνησο, όπου το σίριαλ προβάλλεται μέσα από το "Mega Κύπρου", σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, όπως και στο Star!

sirial3.jpg
Aλέξανδρος Σταύρου - Γιώργος Ζώης
sirial6.jpgennia10.jpg

ennia3.jpgennia8.jpg

sirial5.jpg
Οι ηθοποιοί με τον σκηνοθέτη Βάσο Βάσου

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι ηθοποιοί και τεχνικοί, συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με φίλους και θαυμαστές στο Μοναστηράκι!

ennia9.jpgsirial2.jpg

Τo σενάριο πίσω από τις ΦΩΤΟ

Ο τηλεοπτικός Μάνος, έχοντας δώσει οριστικό τέλος στην σχέση με την αγαπημένη του Μαρίνα, επιστρέφει μόνιμα στην Αθήνα, και συναντά τον κολλητό και γιατρό του, Χρήστο. Οι δυο τους αναλύουν τις εξελίξεις, με τον Χρήστο να προσπαθεί να "επουλώσει" τις πληγές του και να του δώσει θάρρος για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

mines.jpggzois.jpg
Aλέξανδρος Σταύρου - Γιώργος Ζώης

Τι θα γίνει τελικά… ο τηλεοπτικός Μάνος θα ξαναγυρίσει στην Κύπρο; Θα τα ξαναβρεί με την Μαρίνα; Θα ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του; Όλες οι απαντήσεις δίνονται κάθε απόγευμα στις 17:50 στο Star!

Της Άννας Σταματιάδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top