Απόψε στην «Τρελή Οικογένεια»:H άφιξη του Στέλιου (Χανταμπάκη) φέρνει… τα πάνω κάτω!

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στο Star στις 21:00

Απόψε στην «Τρελή Οικογένεια»:H άφιξη του Στέλιου (Χανταμπάκη) φέρνει… τα πάνω κάτω!

Απόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης για να φέρει… τα πάνω… κάτω στην «Τρελή Οικογένεια»!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Ρίκο και η Ρωξάνη υποδέχονται τον Στέλιο, φίλο του Ρίκο από το στρατό. Όμως, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δυο τους χτυπάει κόκκινο. Η Χλόη βοηθάει τον Αντώνη με τις εξετάσεις του για το δίπλωμα και ο Αντώνης τα πάει περίφημα.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, αφού η Χλόη του σκάβει το λάκκο, όπως πάντα. Ο Αντώνης έχει την ευκαιρία να παίξει σε μεγάλη ομάδα και η Μαργαρίτα με τον Άρη τρελαίνονται από τη χαρά τους.

Τον προετοιμάζουν για τις συνεντεύξεις που θα δίνει όταν γίνει διάσημος, αλλά καταλήγουν να παίρνουν συνέντευξη ο ένας από τον άλλον. Η επιδημία… Στέφανος ετοιμάζεται να χτυπήσει και το σπίτι του Γιάννη και της Αλέκας.

Εκείνος του βάζει αυστηρούς κανόνες για τη συγκατοίκηση και ο Στέφανος τους δέχεται όλους με εντυπωσιακή ευκολία. Το ζευγάρι σύντομα θα ανακαλύψει ότι υπάρχει ��ρόπος να ξεφορτωθεί κάποιος τον Στέφανο και μάλιστα απλός. Μόνο που αποφασίζουν να κρατήσουν την πληροφορία για τον εαυτό τους και να αφήσουν τις κόρες τους να τα βγάλουν πέρα μόνες τους…

• Στο ρόλο του Στέλιου, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

• Στο ρόλο του Άρη, ο Δημήτρης Μενούνος.

• Στο ρόλο του Στέφανου ο Θωμάς Τσαμπάνης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top