ΕΣΗΕΑ για τα νταηλίκια του Πολάκη: «Δεν θα μας κάνουν σάκο του μποξ»

Τι αναφέρει για τις απίστευτες εκφράσεις κατά δημοσιογράφων

ΕΣΗΕΑ για τα νταηλίκια του Πολάκη: «Δεν θα μας κάνουν σάκο του μποξ»

«Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κάνουν τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ και την ΕΣΗΕΑ άλλοθι για τα πολιτικά τους παιχνίδια» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών, σχολιάζοντας το παραλήρημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εναντιον δημοσιογράφων και καναλιών.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο κ. Πολάκης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στο πολιτικό επίπεδο, όσο και στα social media, κάνοντας λόγο για «βοθροκάναλα της διαπλοκής», αλλά και με τη φράση «έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη» για το περιστατικό με δημοσιογράφο στην περίφημη συνέντευξη Τύπου για τον ιο… ΧΙΒ.

«Διαπλοκή και πολιτική εξουσία έχουν κάθε λόγο να δίνουν “αίμα στην αρένα” και να αποπροσανατολίζουν από τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα, που έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό. Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν», επισημαίνει η ΕΣΗΕΑ και καλεί τους δημοσιογράφους να μείνουν ψύχραιμοι και να απαντούν ακόμη και σε αυτές τις συμπεριφορές με τους κανόνες που προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χοντρό ΚΡΑΞΙΜΟ στο twitter για τον Πολάκη- Ηθελε να φυτέψει δημοσιογράφο 3 μέτρα κάτω από τη γη

Επίθεση Τόσκα σε ΕΣΗΕΑ: Χαμηλό επίπεδο συντεχνιασμού και επίδειξης πατρωνίας

Γιατροί: Ο Πολάκης αποκάλυψε την πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Οι Ελληνες τρία μέτρα κάτω από τη Γη

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πολάκης και Βαγενά τουρίστες στη Βουλή! Νομίζουν ότι είναι σε κατάστρωμα πλ��ίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top