Tέλειο video: Δείτε πώς δημιουργούνται τα εκπληκτικά εφέ του «Game of Thrones»

Πώς «ζωντανεύουν» οι δράκοι, πώς δημιουργήθηκε το «Μεγάλο Τείχος» και πολλά άλλα!

Tέλειο video: Δείτε πώς δημιουργούνται τα εκπληκτικά εφέ του «Game of Thrones»

​Ένα εκπληκτικό video έδωσε στη δημοσιότητα το HBO, το κανάλι που προβάλλει (μεταξύ άλλων) και το «Game of Thrones», την σειρά που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και τα κοντέρ, θεωρούμενη ως μια από τις σημαντικότερες όλων των εποχών!

(Ένας από τους γίγαντες)

ΓΙΓ1.jpg
Το πεντάλεπτο video, επιτρέπει στους fans της σειράς, να ρίξουν μια ματιά στα παρασκήνια και στον τρόπο που δημιουργούνται τα φαντασμαγορικά οπτικά εφέ, «ζωντανεύοντας» στην οθόνη μας τοπία που δεν υπάρχουν και πλάσματα εξωπραγματικά.

(Ο "δράκος" που πετά φωτιές)

γιγ6.jpg
Από τα πιο εντυπωσιακά εφέ, είναι οι δράκοι της «Καλίσι» που πετούν φωτιά, αλλά και η περίφημη μάχη στο «Μεγάλο Τείχος».

(Το "Μεγάλο Τείχος" όπως είναι στην πραγματικότητα)

γιγ7.jpg
Αναρωτιέστε τώρα πώς οι μετρ του είδους καταφέρνουν να τα κάνουν όλα αυτά να είναι αληθοφανή; Βάλτε τους καλύτερους του είδους, προσθέστε πολλές ώρες εργασίας, μπόλικη φαντασία και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας και σας κάνει να «κολλάτε».

ΓΙΓ2.jpg
«Φίλος μου εργάζεται στα οπτικά εφέ μιας γιγαντιαίας ταινίας δράσης, και πάλι έχει λιγότερη δουλειά από την ομάδα (των οπτικών εφέ) του Game of Thrones», αναφέρει στο video ένας από τους υπεύθυνους των οπτικών εφέ, οι οποίοι εξηγούν πως η δουλειά τους είναι το Α και το Ω, επειδή αν ένα εφέ δεν δείχνει αληθινό, μπορεί να καταστραφεί ολόκληρη σκηνή!

(Τα σχέδια των οπτικών εφέ)

ΓΙΓ5.jpg
Στο video, θα δείτε μεταξύ άλλων πώς οι ειδικοί κάνουν τους δράκους να πετούν αληθινές φωτιές, πως «στήθηκε» το «Μεγάλο Τείχος» και η μάχη σε αυτό, αλλά και πως δημιουργήθηκαν οι γίγαντες των «Αγρίων».

ΓΙΓ4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top