Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Ο Πέτρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του με αυτά που μαθαίνει

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Ο Πέτρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του με αυτά που μαθαίνει

​Γεμάτο απρόοπτα και ραγδαίες εξελίξεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί σήμερα στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση επεισοδίου

O Αντρέας ρωτάει τη Δάφνη αν εκτός από τη Μάρθα αποφάσισε να βάλει και τον Νικ στον πάγο και την παροτρύνει να μιλήσει μαζί του. Την ίδια ώρα, ο Νικ προσπαθεί να σπάσει τους κωδικούς των λογαριασμών των τοκογλύφων. Το τηλεφώνημα του Άλκη όμως τον κάνει να φύγει από το σπίτι του, χωρίς να αντιλαμβάνεται τους άντρες του Αχιλλέα που τον παρακολουθούν. Η Κρίστη αποφασίζει να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Τζόνυ και αποφασίζει να πάει στο ραντεβού με τον σκηνοθέτη του. Η ιδέα για το βίντεο κλιπ που της προτείνει όμως, φέρνει στο μυαλό το μωρό της και την κάνει να αντιδράσει πολύ άσχημα. Η Χαρά προτείνει στον Άλκη να κάνουν παραγωγή χειροποίητων παιχνιδιών, απόφαση που θα οδηγήσει σε μία σειρά απολύσεων στο εργοστάσιο. Όταν ο Τζόνυ μαθαίνει πως η Κρίστη έχει χάσει το μωρό της, της υπόσχ��ται πως ο ίδιος δε θα αφήσει τίποτα και κανέναν να την στενοχωρήσει πια. Η Κρίστη κάμπτεται. Ο Νικ γυρίζει σπίτι του και βρίσκει ένα απειλητικό στοιχείο που άφησαν οι εισβολείς πίσω τους, που τον σοκάρει. Η Δάφνη βρίσκει στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Αχιλλέα που ποζάρει μαζί με την Εύα. Μετά από τον καυγά της με τη Δάφνη, η Μάρθα κλείνεται στον εαυτό της. Ο Πέτρος επιμένει να τη δει και μόλις μαθαίνει για τις φωτογραφίες, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Και οι δύο πιστεύουν πως η Εύα έβαλε να τους παρακολουθούν.

Η Ντορέτα τηλεφωνεί στη Βασιλική από την Πάφο και της λέει πως θα αργήσει. Εκείνη, ζητάει από την Άννα να πάει στο σπίτι γιατί το μωρό έχει πυρετό και χρειάζεται βοήθεια. Η Έλσα κάνει την τελική πρόβα για τη ληστεία της επόμενης μέρας κατά του Διαμαντίδη. Η Εύα προειδοποιεί τη Μαρίνα να είναι προετοιμασμένη ακόμα και στο ενδεχόμενο ο Μάνος να απιστήσει απέναντί της. Και όχι άδικα, αφού την ίδια ώρα εκείνος σκέφτεται πως η μόνη περίπτωση να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί, είναι να την προδώσει με μια άλλη γυναίκα. Η Ντορέτα βρίσκεται στο δρόμο προς Λευκωσία, τη στιγμή που η Άννα είναι ήδη στο διαμέρισμα με το μωρό. Η Δάφνη δέχεται νέο μήνυμα από τη Βάνα που γράφει πως ό,τι της είπε την τελευταία φορά ήταν ψέματα, καθώς απειλούνταν από τον Αντρέα. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος ζητάει από τη Δάφνη να μιλήσουν. Η Βασιλική προβληματίζεται με την Άννα και τα αισθήματά της για το μωρό. Η Άννα της λέει ψέματα πως η ίδια όταν ήταν μικρή γέννησε ένα μωρό που έδωσε για υιοθεσία και αυτό το μωράκι του μοιάζει πολύ. Η Δάφνη δε δέχεται καμία δικαιολογία από τον Πέτρο για τη Μάρθα, που υπέκυψε στα συναισθήματά της για εκείνον, χωρίς να την υπολογίσει. Την ώρα που ο Πέτρος βγαίνει από τη Δίωξη συναντάει τον Αντρέα, που σκέφτεται ικανοποιημένος πως άλλος ένας «σύμμαχος» της γυναίκας του μόλις έπαψε να υπάρχει. Η Έλσα στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως είναι καλά. Ο Άρης αγχώνεται μήπως τελευταία στιγμή η Έλσα κάνει πίσω στο σχέδιο της ληστείας, αλλά εκείνη τον διαβεβαιώνει πως είναι μαζί του. Η Κρίστη ανοίγει το συρτάρι της Άννας και βρίσκει ένα παιδικό πλεκτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top