Πρησμένα από το κλάμα τα μάτια της Σκορδά–«Ο πεθερός μου έφερνε ένα τριαντάφυλλο κάθε Κυριακή»

Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του Γιώργου Λιάγκα

Πρησμένα από το κλάμα τα μάτια της Σκορδά–«Ο πεθερός μου έφερνε ένα τριαντάφυλλο κάθε Κυριακή»

​Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πεθερό της, Γιάννη Λιάγκα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, μίλησε on air η Φαίη Σκορδά, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, επέστρεψε στο πόστο της μία ημέρα μετά την κηδεία του.

Την ώρα της μαγειρικής, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συλλυπήθηκε την παρουσιάστρια για το θάνατο του πολυαγαπημένου της πεθερού και ανέφερε: «ξέρω ότι σε αγαπούσε πάρα πολύ κι εσύ τον αγαπούσες πολύ και τον περιποιήθηκες πάρα πολύ και στην ανάγκη του και στην αρρώστια του. Τον είχες σαν μπαμπά σου κανονικό. Εγώ το ξέρω πολύ καλά. Ξέρω πόσο μεγάλη αδυναμία σου είχε».

skrodas.jpg

«Ο Γιώργος είναι που έχει τον πόνο, εμείς τώρα είμαστε δίπλα στον Γιώργο, γιατί ήταν ο μπαμπάς του», απάντησε η Φαίη, που εμφανίστηκε στην εκπομπή ντυμένη στα μαύρα και με τα μάτια πρησμένα από το κλάμα και συνέχισε: «εμένα κάθε Κυριακή μου έφερνε ένα τριαντάφυλλο και ένα προφιτερόλ, γιατί ήξερε ότι ήμουν γλυκατζού. Δεν νομίζω να υπήρχε άνθρωπος που να μου έχει φέρ��ι ποτέ τόσα λουλούδια! Ήταν διακριτικός και ευγενής… Να ‘ναι καλά όπου και να ‘ναι!».

120416170153_3827.jpg

Στην αρχή της εκπομπής, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο σύζυγός της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά. Όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ο Γιώργος αναμένεται να γυρίσει, τόσο στο τηλεοπτικό πλατό, όσο και στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του «Λάμψη 92,3», την Δευτέρα.

Δειτε στο βίντεο τα συγκινητικά λόγια της Φαίης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ράκος ο Λιάγκας μετά το θάνατο του πατέρα του – Τι αποκάλυψε on air η Σκορδά!

«Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας στην κηδεία του πατέρα του - Στηριγμά του η Φαίη Σκορδά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top