Κηδεύει τον πατέρα του ο Λιάγκας – «Ελπίζω να έφυγες περήφανος για μένα»

Απαρηγόρητοι ο παρουσιαστής και η σύζυγος του

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσει σήμερα, Τρίτη, ο Γιώργος Λιάγκας τον πατέρα του, που «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η σύζυγός του, Φαίη Σκορδά, είναι συντετριμμένοι από την απώλεια.

Όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, η κηδεία του Γιάννη Λιάγκα θα γίνει το μεσημέρι, σε νεκροταφείο της Αττικής.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του μία φωτογραφία των παιδικών του χρόνων, γράφοντας στη λεζάντα: «ελπίζω να έφυγες περήφανος για μένα, όσο ήμουν εγώ για σένα. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Σου οφείλω τα πάντα. Σ’ αγαπώ πολύ πολύ. Καλό ταξίδι μπαμπά...».

Μετά το διαζύγιο των γονιών του, όταν ήταν 7 ετών, ο Γιώργος έμεινε για λίγο με την μητέρα του και στη συνέχεια με τον πατέρα του, ο οποίος και τον μεγάλωσε. Ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Γιάννη, όμως, είχε και η Φαίη. Την ημέρα του γάμου της, η παρουσιάστρια χόρεψε συγκινημένη με τον πεθερό της, ενώ πρόσφατα έδειξε on air το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο, αποκαλύπτοντας ότι το εν λόγω κόσμημα δεν το αποχωρίζεται και είναι το πιο πολύτιμό της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παιδική φώτο του Γιώργου Λιάγκα και τα σπαρακτικά λόγια για τον χαμό του πατέρα του