ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Ράκος ο Γιώργος Λιάγκας - Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του

Τι έκανε ο παρουσιαστής λίγες ώρες πριν τα δυσάρεστα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Ράκος ο Γιώργος Λιάγκας - Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του

​Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιώργος Λιάγκας μετά το θάνατο του πατέρα του. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν γίνουν γνωστά τα δυσάρεστα, ο ίδιος διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο και περνούσε ανέμελες οικογενειακές στιγμές!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πατέρας του παρουσιαστή, Γιάννης, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, «λυγίζοντας» από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Είναι σε κακή κατάσταση», είπαν άνθρωποι από το επαγγελματικό περιβάλλον του παρουσιαστή στο star.gr, προσθέτοντας ότι η κηδεία θα γίνει αύριο, Τρίτη, σε νεκροταφείο της Αττικής.

liagkas1.jpg

Κατά τις ίδιες πηγές, η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει στο «Πρωινό» την Τετάρτη, ενώ ο Γιώργος θα απουσιάσει, τόσο από το τηλεοπτικό πλατό, όσο και από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον «Λάμψη 92,3».

liagkas2.jpg

Λίγες ώρες πριν βυθιστεί στη θλίψη, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που «ανέβασε» στα social media, ο παρουσιαστής διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης, αλλά και έκανε βόλτες με τον πρωτότοκο γιο του, ο οποίος έχει βαπτιστεί Γιάννης προς τιμή του παππού του που έφυγε από τη ζωή.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top