Έξαλλη η Μεσσαροπούλου με τον Γρηγόρη: «Φάσκει και αντιφάσκει, ό, τι τον βολεύει λέει»

«Πρέπει να είμαστε πιο χαμηλών τόνων» είπε η τηλεκριτικός

​Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε η Τίνα Μεσσαροπούλου με την συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Σπίτι μου- Σπιτάκι μου», όπου σχολιάζοντας την αρνητική κριτική που δέχτηκε επειδή έφερε τον Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή του, είπε πως είναι γελοίο κάποιος να του ορίζει ποιον θα καλέσει στην εκπομπή.

«Τώρα θα γίνω έξαλλη, γιατί ο Γρηγόρης, φάσκει και αντιφάσκει. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ολόκληρη συζήτηση για την μητέρα του Παντελίδη και βγήκε πάλι έξαλλος και φώναζε και έλεγε πως δεν πουλάει την προσωπική τους σχέση. Εκεί δηλαδή τι; Αυτολογοκρίνεται; Αν δηλαδή ο κόσμος θέλει την μητέρα του Παντελίδη εκεί δηλαδή τι θα γίνει; Είναι παρουσιαστής είναι δημοσιογράφος και επειδή έχει μία προσωπική σχέση ξεχνάει; Χρησιμοποιε�� τα πράγματα και λέει λοιπόν ό, τι τον βολεύει;» είπε με βροντερή φωνή η τηλεκριτικός και πρόσθεσε:

«Καλό είναι να ξέρουμε ότι υπάρχει και ένα μέρος αυτολογοκρισίας σε κάποια πράγματα. Αν κάποιες απόψεις δεν πρέπει να βγουν στον αέρα για πολλούς και διάφορους λόγους, καλό είναι να τις φιλτράρουμε λίγο. Και ειδικά όταν βγαίνεις και τόσο κατηγορηματικός. Όλοι οι δημοσιογράφοι αυτολογοκρινόμαστε είτε γράφουμε, είτε βρισκόμαστε στον αέρα μίας εκπομπής. Και εγώ μπορεί να θέλω να βρίσω αλλά δεν βρίζω. Πρέπει να είμαστε πιο χαμηλών τόνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλος ο Αρναούτογλου: «Είναι γελοίο να μου ορίσει κάποιος ποιον θα φέρω στην εκπομπή μου»

Η Ράνια πήγε να μιλήσει για τον Γρηγόρη και έγινε black out

Άγριο ξέσπασμα Αρναούτογλου για την μητέρα του Παντελίδη: «Ακούω πάρα πολλές μ@λακίες»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top