Η Ράνια πήγε να μιλήσει για τον Γρηγόρη και έγινε black out

Θα πάει τελικά καλεσμένη στην εκπομπή του;

Η Ράνια πήγε να μιλήσει για τον Γρηγόρη και έγινε black out

​Την ώρα που οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό Σου-Κου», ετοιμάζονταν να ρωτήσουν την Ράνια Θρασκιά αν θα πάει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο πλατό της εκπομπής!

Τι κι αν ήταν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, η παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε και απάντησε κανονικότατα!

«Δεν ξέρω αν θα πάω. Με έχουν καλέσει αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει την κουβέντα αυτή. Νομίζω ότι δεν θα πάω, δεν το ξέρω όμως. Πρώτον, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω πολλές εμφανίσεις. Δεύτερον, αυτό που με κολλάει στο να πάω σε αυτή την εκπομπή -γιατί είμαι σίγουρη ότι θα περνούσα καλά, γιατί με τον Γρηγόρη έχουμε συνεργαστεί υπέροχα και έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση- είναι ότι ανοίγει μια τεράστια συζήτηση μετά από αυτό, στην οποία δεν θέλω να συμμετέχω. Δεν θα είμαι παρούσα σε κάθε σχόλιο κομψό ή άκομψο που θα ακουστεί, ούτε θέλω να μπω στη διαδικασία να χαλάω τη ζαχαρένια μου για να απολογηθώ αν είμαι ή δεν είμαι ελέφαντας» είπε η Ράνια και πρόσθεσε:

«Αν πήγαινα, θα πήγαινα μόνο γιατί θα ήταν ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό reunion με έναν άνθρωπο που έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση και θα περνούσα ωραία σίγουρα. Το από 'κει και πέρα όμως, ξέρω ότι θα με πονοκεφαλιάσει τόσο πολύ, που λέω "ας κάτσω σπίτι μου"! Στη δική μου εκπομπή δεν τον έχω καλέσει γιατί θα ξεκινούσε το ίδιο κύμα συζητήσεων. Δεν έχει νόημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκαρπη η αντικατάσταση: Τα νούμερα της Νομικού κάνει η Θρασκιά!

Χλιαρή υποδοχή στην Ράνια Θρασκιά – Τι νούμερα έκανε η επιστροφή της

Ράνια Θρασκιά: Έκανε πρεμιέρα-ΔΕΙΤΕ γιατί είπε: «Να σου θυμίσω ότι έλεγα δελτία ειδήσεων»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top