«9 Μήνες»: Η Δάφνη λέει στον Μάριο για την απόφαση της Βάνας να φύγει

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»: Η Δάφνη λέει στον Μάριο για την απόφαση της Βάνας να φύγει

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

H τελευταία συνάντηση του Αντρέα με τη Βάνα κρύβει άσσους στο μανίκι της Βάνας, που θα αποκαλυφθούν μελλοντικά. Η Δάφνη λέει στον Μάριο για την απόφαση της Βάνας να φύγει και παράλληλα εκφράζει τη δυσπιστία της στο κατά πόσο έπρεπε να την πιστέψει σχετικά με τον Αντρέα.

Ο Μάριος που καταλαβαίνει πως η Δάφνη είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της, αποφασίζει μαζί με τον Νικ να μην της πούνε τίποτα για την πρόθεσή τους να παρακολουθήσουν πού κατατίθενται τα χρήματα που δίνει ο Άλκης στους τοκογλύφους. Ο Πέτρος δε βρίσκει τελικά το κουράγιο να αποκαλύψει στη Μάρθα πως ο ίδιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Δάφνης.

Ο Άρης αποφασίζει να παρασύρει την Έλσα στο όνειρο να πάνε στην Ελλάδα, λέγοντας όμως πως θα χρειαστούν χρήματα γι’ αυτό και της ζητάει να διοχετεύει για λίγο ακόμα τα χαπάκια στα μπαρ. Η Μαρίνα νιώθει από τη μία ανακούφιση με τη φυγή του Κυριάκου στην Ελλάδα, κι από την άλλη μεγάλη αγωνία για την Έλσα που δεν την έχει κοντά της. Ο Μάνος, που εξακολουθεί να βλέπει με καχυποψία αυτή την ξαφνική απόφαση του Κυριάκου να φύγει, την προτρέπει να μιλήσει με τον Πέτρο. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη την απόφασή του να μην πάει ούτε εκείνος στην Αμερική και τώρα που η Βάνα έφυγε από τη ζωή τους, να προσπαθήσουν να κάνουν μία καινούρια αρχή στη σχέση τους. Μία ακόμα κρίση του Μάνου κάνει τον Χρήστο να τον στείλει επιτακτικά στο νοσοκομείο.

Η Εύα λέει στη Μαρίνα πως εκείνη κανόνισε να φύγει ο Κυριάκος και πως δε θα διστάσει να βγάλει από τη μέση και τη γυναίκα που έχει μπει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Πέτρο. Η Μαρίνα σοκάρεται με το σκληρό πρόσωπο της αδερφής της. Η Μάρθα καλύπτει τη Δάφνη ώστε να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Φωτεινής. Ο Τζόνυ ζητάει από τη Χαρά να σταματήσει να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της Κρίστης, καθώς αυτό κάνει κακό στην καριέρα της. Η Χαρά, από την άλλη, του απαγορεύει να την κάνει διάσημη, με το φόβο μήπως ο Άλκης ζηλέψει και ξαναγυρίσει κοντά της. Ο Τζόνυ, που εξαρτάται οικονομικά από τη Χαρά, αναγκάζεται να δεχτεί. Η Δάφνη ταράζεται όταν βλέπει το μενταγιόν της Φωτεινής και πίσω χαραγμένο έναν κωδικό. Τώρα πια η υποψία της πως η Φωτεινή έχει σχέση με τη Red Swan γίνεται πεποίθηση και βάζει στόχο να βρει τη λύση του μυστηρίου.

Ο Αντρέας διαβεβαιώνει τον Πέτρο πως αγαπάει τη Δάφνη και θέλει να την προστατέψει. Ο γιατρός λέει στον Μάνο πως η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη. Μπροστά στο ενδεχόμενο να αρχίσει να παρουσιάζει κινητικά προβλήματα και να καθηλωθεί σε καροτσάκι, ο Μάνος σοκάρεται και σκέφτεται πως πρέπει να απομακρύνει τη Μαρίνα από κοντά του. Ο Νικ και η Κάτια είναι έτοιμοι για το σχέδιο παρακολούθησης των χρημάτων στην τράπεζα, αλλά ο Μάριος ανησυχεί, καθώς δε θέλει να μπλέξει την Κάτια σ’ αυτήν την ιστορία. Η Κρίστη ετοιμάζεται να περάσει τη βραδιά της με τον Τζόνυ, όταν όμως πηγαίνει σπίτι του, τον ακούει που καληνυχτίζει γλυκά κάποιον στα αγγλικά. Η Δάφνη σκέφτεται πως ο κωδικός στο μενταγιόν της Φωτεινής συμβολίζει αρχικά ονομάτων και ίσως κάποια χρονολογία…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top