Άγριο ξέσπασμα Αρναούτογλου για την μητέρα του Παντελίδη: «Ακούω πάρα πολλές μ@λακίες»

Τι απάντησε σε όσους είπαν πως πάει και βλέπει τους γονείς του τραγουδιστή για να τους πάρει συνέντευξη

Άγριο ξέσπασμα Αρναούτογλου για την μητέρα του Παντελίδη: «Ακούω πάρα πολλές μ@λακίες»

​Πυρ και μανία έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι επισκέπτεται τους γονείς του Παντελή Παντελίδη προκειμένου να τους πάρει συνέντευξη.

2851_ATHINA_PANTELIDI_27032016.jpg

Έχοντας καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο παρουσιαστής είπε:

«Θέλω να βρίσω τώρα αλλά δεν θα το κάνω. Επειδή επισκέφτηκα τη μητέρα του Παντελή, κάτι το οποίο κάνω πολύ συχνά, διάβασα κάπου ότι ο Γρηγόρης πηγαίνει για να πείσει τη μητέρα του Παντελή να μιλήσουν στην εκπομπή για συνέντευξη. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όσο έχω σώας τας φρένας ποτέ στη ζωή μου, ηθικά, δεν θα έπαιρνα από κανέναν συγγενή του Παντελή συνέντευξη. Το λέω και δεν θα το ξανασυζητήσω ποτέ. Γουστάρω γιατί θέλω να πηγαίνω να βλέπω και την μητέρα του και τον πατέρα του, και τα αδέρφια του. Την μητέρα και τον πατέρα του πιο πολύ. Και να με παρακαλάνε να μιλήσουν σε αυτή την εκπομπή, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω την σχέση μου με τον Παντελή για να πάρω μια συνέντευξη από τους δικούς του ανθρώπους, διότι πάρα πολλές μαλακίες ακούω, δεν γίνεται να μην απαντάω, γιατί ο καθένας γράφει ο,τι θέλει. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το διαδίκτυο...»

tha_040416_ant1_2night104883.jpg

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Αργυρό –με τον οποίο τελευταία φορά συναντήθηκαν στην κηδεία του Παντελίδη-, του ζήτησε να μιλήσει για τον φίλο του τον Παντελ��, με τον τραγουδιστή να λέει:

«Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα. Κάναμε παρέα τον τελευταίο χρόνο. Ήταν ένας άνθρωπος που έλαμπε, και έτσι θέλω να τον θυμάμαι. Θέλω να τον θυμάμαι με ένα άστρο, μια λάμψη, και ένα χαμόγελο όμορφο. Αυτό που αγαπήσαμε όλοι στον Παντελή. Πραγματικά από πλευράς μου, ο,τι μπορώ θα τραγουδάω γιατί αυτό που έκανε ο Παντελής ήταν κάτι μαγικο. Συγκλονιστικό και ειλικρινές. Θα το αγαπώ και θα το σέβομαι για όλη μου την ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top