Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: O Πέτρος λέει στη Μάρθα πως ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της Δάφνης

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

​Γεμάτο έρωτα, καρδιοχτύπια και απρόοπτα θα είναι το νέο επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί σήμερα στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

Η Δάφνη παρασύρεται από το πάθος της για τον Αντρέα και του εξομολογείται πως η παρουσία της Βάνας πήγε να τους χωρίσει οριστικά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το ίδιο βράδυ όμως, θυμάται τη στάση του Αντρέα κατά την ώρα του πυροβολισμού της και τρελαίνεται, καθώς νιώθει πως πράγματι ο Αντρέας ήξερε για την επίθεση εναντίον της. Φόβος και τρόμος για τη Δάφνη, που συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως μπορεί να έχει αγαπήσει έναν εγκληματία. Η Χαρά παρασύρει τον Άλκη και καταφέρνει να του ξεστομίσει τη φράση πως ανακουφίστηκε που πέθανε το μωρό του με την Κρίστη και το μαγνητοφωνεί.
Η Μαρίνα και ο Μάνος γυρίζουν σπίτι, αλλά ο Μάνος που έχει πιει λίγο παραπάνω αλκοόλ, βγάζει μία πρωτόγνωρη επιθετικότητα στη Μαρίνα, που τη σοκάρει. Η Έλσα εκφράζει στον Άρη τον πανικό της που είδε μπροστά της τον Μάνο και τον παρακαλεί να μην την ξαναστείλει να πουλήσει. Εκείνος όμως την καθησυχάζει πως όλα θα πάνε καλά. Η Έλσα είναι εγκλωβισμένη. Η Κρίστη διηγείται στην Άννα τον εφιάλτη που είδε και της λέει με σπαραγμό πως ποτέ της δεν πρόκειται να ξεχάσει το μωρό που έχασε.

Η Άννα, για άλλη μία φορά, νιώθει προβληματισμένη. Ο Νικ λέει στον Μάριο πως βρήκε τρόπο να παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων των τοκογλύφων και η Κάτια προθυμοποιείται να βοηθήσει στο σχέδιό τους. Ο Αντρέας αναγκάζει τη Βάνα να καλλωπιστεί και να μιλήσει στη Δάφνη μέσω skype, ��ωρίς να φαίνονται σημάδια ταλαιπωρίας πάνω της. Η Μάρθα λέει στη Δάφνη τη σκέψη της να δοκιμάσει μία καινούρια, αλλά κάπως επικίνδυνη τεχνική, προκειμένου να κάνει τη Φωτεινή να θυμηθεί. Παρόλο που η Έλσα καταλαβαίνει πως το μπλέξιμό της με τον Άρη δε θα έχει καλά αποτελέσματα, εξακολουθεί να στηρίζεται πάνω του. Ωστόσο, του λέει πως δε θέλει να ξανακάνει το βαποράκι. Η Κρίστη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Χαρά και ακούει τη μαγνητοφωνημένη φωνή του Άλκη που λέει πως κατά βάθος αισθάνεται ανακουφισμένος που το μωρό του με την Κρίστη δε ζει. Η Άννα βρίσκει ευκαιρία να φωτογραφίσει το μωρό με το κινητό της. Η Βάνα επικοινωνεί με τη Δάφνη και της λέει πως θα πάει στην Ελλάδα και πως όλο αυτό που έγινε με τον Αντρέα ήταν απλά η ανάγκη της να τον εκδικηθεί που τη χώρισε.

Η Δάφνη, για άλλη μία φορά κατακεραυνώνεται. Η Μάρθα συναντάει τον Πέτρο και ταρά��εται όταν εκείνος της λέει πως ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της Δάφνης…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top