Πάγωσε η Ελένη! Χαστούκισαν τη μάνα του Μουτσινά μέσα στο φέρετρο-ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε

Τα απίστευτα σκηνικά την ώρα της κηδείας

Για το χαμό της μητέρας του, η οποία «έφυγε» από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, «χτυπημένη» από επιθετικό καρκίνο σε ηλικία 59 ετών, μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ θέλησε να μοιραστεί με την παρουσιάστρια και κάποια πρωτοφανή περιστατικά που συνέβησαν στην κηδεία.


Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής με το δικό του, μοναδικό τρόπο, μια φίλη της μητέρας του, τη χαστούκισε μέσα στο φέρετρο, ενώ κατά τη διάρκεια της ταφής τραγουδούσε το κομμάτι «ο αετός πεθαίνει στον αέρα».

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της, η κολλητή της, η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρί�� χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια. Φυσικά, δεν είπε τίποτα η μητέρα μου!» ανέφερε.

Η άφιξη της Ζωής Λάσκαρη ντυμένη στα λευκά

«Ήρθε και η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία… Γιατί συνεργαζόμασταν! Μου στάθηκε πάρα πολύ! Μέσα σε όλο αυτό, γυρνάω και τους λέω: “Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι! Δεν θα φύγουν όλοι και δεν θα θυμούνται τη μάνα μου και θα μπει η Λάσκαρη να κλέψει τις εντυπώσεις”! Σκάει η Λάσκαρη με κάτασπρα και κάνω νόημα να ανοίξουν το καπάκι» είπε ο παρουσιαστής.

Το τραγούδι του Σφακιανάκη την ώρα της ταφής

Και συνέχισε λέγοντας: «Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει "ο αετός πεθαίνει στον αέρα"! Και λέω "Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα. Γιατί τι φταίει;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ