ΧΑΜΟΣ στα «Καλημερούδια» με το «λευκό πέος» και ��α «μπαλάκια στον κόλπο»-Αποχώρησε η Ντορέττα!

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη on air και η παρουσιάστρια τους παρακαλούσε να αλλάξουν θέμα!

ΧΑΜΟΣ στα «Καλημερούδια» με το «λευκό πέος» και τα «μπαλάκια στον κόλπο»-Αποχώρησε η Ντορέττα!

Xαμός έγινε στα «Καλημερούδια» με αφορμή μια ατάκα που της Κλόε Καρντάσιαν στο talk show της «Cocktails with Khloe»–ναι κάνει και… εκπομπή- με καλεσμένο τον κωμικό Πολί Σορ.

Η ίδια με αφορμή τη συζήτηση για τους άντρες που έχει μπλέξει η τηλεπερσόνα και οι αδελφές της εξομολογήθηκε: «Κουμάντο κάνω μόνο στο αιδοίο μου, όχι στο δικό τους. Εγώ πάντως δεν έχει δει λευκό πέος στη ζωή μου».

«Η Kλόε υπαινίχθηκε το γνωστό “Once you go black you never go back”. Ουσιαστικά του είπε ότι δεν έχει πάει με λευκό ποτέ, έχει πάει μόνο με αφροαμερικανούς» ανέφερε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μεταφέροντας στα «Καλημερούδια» το θέμα.

Τότε, η Μαριέλλα Σαββίδου θυμήθηκε ένα άλλο απόσπασμα από το ριάλιτι της γνωστής οικογένειας και έγινε το… έλα να δεις!

«Την προηγούμενη φορά την είδαμε που έκανε γυμναστική με τα μπαλάκια. Γυμναστική για τον κόλπο. Βάζανε τα μπαλάκια και μετά δεν έβγαιναν και ήταν οι δυο αδελφές και βοηθούσε η μία την άλλη να τα βγάλει. Στο ριάλιτι το έδειξαν!» είπε.

«Θα μας κόψει το κανάλι ή θα κοπούμε μόνοι μας;» αναρωτήθηκε η Σοφία Ζαμπάρα με τον Μαρτάκη να συνεχίζει τις… kinky ατάκες: «Βάζουν τα μπαλάκια μέσα στον κόλπο;» ανέφερε και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ντορέττα η οποία εκείνη την ώρα αποχωρούσε από το στούντιο μιας και η κατάσταση είχε ξεφύγει: «Κάτσε βρε παιδί μου εδώ πέρα, έχουμε μπαλάκια να ακούσουμε. Άσε τον Ομπάμα ήσυχο, την έχει πιο μικρή από τον Αντεντοκούμπο»

«Δεν είμαστε πια πρωινή εκπομπή! Το καταλαβαίνετε έτσι;» είπε η Μαριέλλα με την Ντορέττα να επιμένει να αλλάξουν θέμα για να επιστρέψει στο πλατό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top