Σήμερα στο «Blind Taste» ο Μάριος γνωρίζει τους ανταγωνιστές του

Συντονιστείτε στις 16:30 στο Star

Σήμερα στο «Blind Taste» ο Μάριος γνωρίζει τους ανταγωνιστές του

​O 28χρονος Μάριος Βραχάτης, είναι ο νικητής και της 22ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Ο Μάριος, που εργάζεται ως κρεοπώλης ενώ παράλληλα σπουδάζει μαγειρική, κάνει τα πρώτα του βήματα στις επαγγελματικές κουζίνες. Αγαπάει το κρέας και τα φαγητά κατσαρόλας αλλά μπορεί να μαγειρέψει με εξαιρετικό τρόπο τα πάντα.

Σήμερα (Δευτέρα 28 Μαρτίου) θα συναντήσει τους νέους παίκτες. Ο Μάριος κέρδισε ήδη την 2η του εβδομάδα; Θα καταφέρει να τριπλασιάσει τις νίκες του;

γεωργία (800x450).jpg

H Γεωργία Κουτσούκου, 42 ετών, κατάγεται από την Καλαμάτα και εργάζεται ως υπάλληλος στο Μετρό. Έχει σπουδάσει μετάφραση -διερμηνεία στην Ιταλία και έχει μαγειρική ειδικότητα στην ιταλική κουζίνα. Της αρέσουν πολύ τα μπαχαρικά αν και τα χρησιμοποιεί με μέτρο!

Αντρέας (800x450).jpg

O Ανδρέα Νιτσιότι,, 26 ετών, είναι Ιταλός και ήρθε στην Ελλάδα από έρωτα, ζώντας με τη γυναίκα του πρώτα στο Κιλκίς και μετά στην Αθήνα! Δουλεύει ως ζυθοποιός, φτιάχνοντας μπύρα και είναι πολύ καλός μάγειρας και γευσιγνώστης.

H Δέσποινα Μελά, 24 ετών, ζει στη Ρόδο και εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Ανεβαίνει συχνά στην Αθήνα για να δει συγγενείς και να κάνει γευσιγνωσία γλυκών σε ζαχαροπλαστεία της πόλης. Είναι αποφασισμένη να κερδίσει, θα τα καταφέρει;

δεσποινα (800x450).jpg
Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
Γνωρίστε τους παίκτες της 23ης εβδομάδας του Blind Taste:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top