Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Η Δάφνη ανακαλύπτει πως ο Αντρέας ήξερε για την επίθεση

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

​Γεμάτο αποκαλύψεις θα είναι το σημερινό και ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ», που θα προβληθεί σήμερα στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

H Bάνα λέει στο Μάριο πως δεν έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την ανάμειξη του Αντρέα με το κύκλωμα, ωστόσο είναι βέβαιη πως η Δάφνη κινδυνεύει μαζί του. Ο Αχιλλέας λέει στη Δάφνη πως ο Αντρέας πρέπει να δεχτεί την πρόταση για μετεκπαίδευση στην Αμερική και την προτρέπει να τον ακολουθήσει, καθώς ανοίγονται προοπτικές να γίνει επικεφαλής της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Η Δάφνη αιφνιδιάζεται, αλλά υπόσχεται πως θα το σκεφτεί. Η Κρίστη κλονίζεται μετά από το φιλί που αντάλλαξε με τον Τζόνυ, αφού για πρώτη φορά σκέφτεται μήπως η επιμονή της με τον Άλκη δεν είναι τίποτε άλλο από εμμονή. Οι ερωτικές φαντασιώσεις της Έλσας με τον Μάνο κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη συγκατοίκηση. Η Μαρίνα, που βλέπει πως είναι έτοιμη για επίθεση με την παραμικρή αφορμή, αποφασίζει να της πει την ��λήθεια για τον Μάνο, πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Λίγο πριν προλάβει όμως να το αποκαλύψει, ο Μάνος την εμποδίζει. Η Έλσα, αδυνατώντας να ξεφύγει από τα συναισθήματά της, βρίσκει διέξοδο στο χαπάκι που της έδωσε ο Άρης. Ο Άλκης ζητάει από τον Νικ να γυρίσει στην Κύπρο και να τον βοηθήσει να στήσει το e-shop. Την ίδια ώρα, η Χαρά δίνει ένα μυστηριώδες ραντεβού με κάποιον για να μιλήσουν για την Κρίστη. Δεν είναι άλλος από τον Τζόνυ, που η Χαρά χρηματοδοτεί προκειμένου να πουλήσει έρωτα στην Κρίστη και να την απομακρύνει για πάντα από τον Άλκη. Η Άννα αποφασίζει τελικά να μην πει στην Κρίστη πως το μωρό της ζει. Η Δάφνη εκφράζει στον Αντρέα το δισταγμό της να τον ακολουθήσει στην Αμερική. Ο Κυριάκος συναντάει τον Μίλτο, έναν παλιό γνώριμο που θα τον βοηθήσει στο σχέδιό του και αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Μάνο και τη Μαρίνα με τρόπο που να παραπέμπει σε ληστεία. Η Δάφνη που εξακολουθεί να έχει ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες του τραυματισμού της, ζητάει από τη Μάρθα να την υποβάλει σε ύπνωση.

Η ερωτική ζωή της Μαρίνας και του Μάνου επηρεάζεται από διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες και ο Μάνος συνειδητοποιεί πως τα φάρμακα είναι εκείνα που επηρεάζουν τον οργανισμό του και ζητάει τη συμβουλή του Χρήστου. Η Άννα ακούει την Ντορέτα που λέει στη γυναίκα πως το μωρό θα φύγει για την Ελλάδα και τρελαίνεται στη σκέψη να μην το ξαναδεί. Η Δάφνη σοκάρεται όταν η ύπνωση φέρνει στο μυαλό της τη στιγμή του πυροβολισμού της και συνειδητοποιεί πως ο Αντρέας ήξερε για την επίθεσή της

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top