Ξέσπασε για τις φήμες χωρισμού ο Αρναούτογλου – «Πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας»!

Πώς σχολίασε όσα γράφονται και γιατί επέκρινε συγκεκριμένα περιοδικά

Ξέσπασε για τις φήμες χωρισμού ο Αρναούτογλου – «Πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας»!

Στις φήμες των τελευταίων μηνών που τον θέλουν να έχει χωρίσει αναφέρθηκε, για πρώτη φορά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, υποστηρίζοντας πως πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας για κάποια περιοδικά τα οποία χαρακτήρισε «φαντάσματα»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του έχουν ήδη τραβήξει δρόμους χωριστούς, ωστόσο, παραμένουν κάτω από την ίδια στέγη για χάρη του περίπου τριών ετών γιού τους.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γρήγορη στάθηκαν τα λεγόμενα του Μάρκου Σεφερλή, που ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show», για όσα κατά καιρούς γράφονται για εκείνον. «Στα προσωπικά έχω γίνει πολύ αυστηρός πλέον από τότε που έχω κάνει παιδί. Δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει μετά από χρόνια στο Διαδίκτυο και να διαβάζει την μπούρδα του καθενός που το έκανε για να γράψει νούμερα. Ότι ο Μάρκος χώρισε ή ότι ο Μάρκος δεν είναι καλά, ή ότι ο Μάρκος βρήκε γκόμενα. Αυτό άσε να το πεις εσύ αν συμβεί. Αν δεν συμβεί; Την περίοδο που ήμουν εργένης γράψτε ό,τι θέλετε, κάντε κι εσείς το κέφι σας. Όταν υπάρχει όμως ένα παιδί, πρέπει και η Δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη σε αυτούς που γράφουν κάτι για την οικογένεια», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης στράφηκε εναντίον συγκεκριμένων εντύπων, για τα οποία ο Μάρκος ανέφερε πως έχει δικαιωθεί στα δικαστήρια αλλά… δεν έχουν έδρα και ανέφερε: «εδώ πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας! Γίνεται ολόκληρη συζήτηση για τα κανάλια. Όταν μιλάμε για μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρέπει να ψάξουν από την αρχή κάθε περιοδικό, καθετί, ποιος είναι από πίσω. Δεν μπορώ να βγάζω ένα περιοδικό που είναι φάντασμα. Αυτό το πράγμα κρατάει χρόνια και θα κρατήσει χρόνια αν κάποιος δεν το σταματήσει».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο παρουσιαστής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top