Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (video)

Μάταια προσπαθούσε να την συνεφέρει η παρουσιάστρια: «Γιατί δακρύζεις παιδί μου;»

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (video)

Σε κλάματα ξέσπασε η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκε στον αέρα ένα video-αφιέρωμα για τη ζωή της, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα παιδικά της χρόνια στην Κεφαλονιά, αλλά και ο μπαμπάς της, τον οποίο θυμίζουμε πως η Μαρία Μπεκατώρου «έχασε» το 2013 κατά την διάρκεια των live του «YFSF».

Με το που τελείωσε το video, η Μαρία Μπεκατώρου με μάτια γεμάτα δάκρυα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της, με την Ελένη μάταια να προσπαθεί να την παρηγορήσει:

«Μπορείς να μου πεις γιατί δακρύζεις; Γιατί δακρύζεις παιδί μου; Συγκινήθηκες; Από τι; Για τον μπαμπά σου έτσι;» της είπε η παρουσιάστρια, με την Μαρία Μπεκατώρου να κουνά το κεφάλι καταφατικά.

Στη συνέχεια και αφού συνήλθε, η Μαρία Μπεκατώρου εξήγησε on air τι έχει ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να έχει ενοχληθεί:

«Εμένα πιο πολύ αυτό που με ενοχλεί δεν είναι τα επαγγελματικά, είναι τα προσωπικά. Δηλαδή δεν θέλω καθόλου να ακούγονται πράγματα για την οικογένεια μου για τον άντρα μου, για την μαμά μου, που δεν ευσταθούν. Αυτό δεν θέλω, να πειράζεται αυτή η σχέση. Αυτή η σχέση θυμώνω όταν πειράζεται. Εγώ δεν έχω την ικανότητα να το προφυλάξω αυτό. Θα ήθελα να είμαι πιο δυνατή. Δεν θα μπορέσω ποτέ να γίνω πιο δυνατή. Προσπαθώ να το διορθώσω. Γίνομαι λόγω της δουλειάς λίγο πιο ψιλιασμένη, δεν είμαι τόσο ανοιχτή όσον ήμουν. Πιστεύω ότι μπορώ να κρίνω ποιους ανθρώπους μπορώ να εμπιστευτώ περισσότερο και να μοιραστώ πράγματα μου, αλλά ανοιχτό βιβλίο για ανθρώπους που γνωρίζω τώρα στη δουλειά μου, δεν είμαι. Σε αυτή τη δουλειά όταν λες πολλά “ναι” και όταν θέλεις να δείξεις ότι έχεις διάθεση για καλή συνεργασία αυτό πολλές φορές μεταφράζεται σε κάτι άλλο και εκλαμβάνεται ως αδυναμία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top