Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε στον «αέρα» η εκπομπή του Αυτιά

Δείτε τι είπε on air ο Τάκης Χατζής

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε στον «αέρα» η εκπομπή του Αυτιά

​Την συνέντευξη που έδινε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δεν μπόρεσαν να δουν ολόκληρη οι τηλεθεατές μιας και ξαφνικά η εκπομπή κόπηκε, και στη θέση της έπαιξε το talent show X-factor.

Εξηγήσεις για το τι συμβαίνει στο κανάλι του Φαλήρου έσπευσε να δώσει, ο Τάκης Χατζής, του οποίου η εκπομπή «Ακραίως» ξεκίνησε στις 10:30 αντί 10:00 που ξεκινάει συνήθως.

«Καλημέρα κυρίες και κύριοι, ζωντανά εδώ και σήμερα στο στούντιο του ΣΚΑΪ με μία καθυστέρηση μισής ώρας. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς όταν έχεις να κάνεις με ηλεκτρονικά με ηλεκτρολογικά, όλο αυτό το σύστημα δηλαδή της τεχνολογίας. Είχαμε ένα προβληματάκι, το λύσαμε, νομίζω ότι θα πορευτούμε στη συνέχεια μια χαρά από εδώ και πέρα, το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ζωντανά και να μην ανησυχούν οι τηλεθεατές γιατί μας γράψαμε κάποια μηνύματα “Ρε σεις έκοψε ο Αυτιάς την εκπομπή με τον Μουζάλα;”Δεν έκοψε καμία εκπομπή ο Γιώργος Αυτιάς, υπήρξε αυτή η τεχνική βλάβη. Τον κ.Μουζάλα θα επιχειρήσει ο Γιώργος να τον έχει την επόμενη Κυριακή. Αλίμονο τώρα, αυτά μην τα βάζετε στο μυαλό σας. Πρέπει όμως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τεχνικό επιτελείο του ΣΚΑΪ το οποίο πραγματικά για το μέγεθος του προβλήματος έκανε τα πάντα για να το λύσει πάρα πολύ γρήγορα σας πληροφορώ, παρά το γεγονός ότι είχαμε αυτή τη μισή ώρα καθυστέρηση. Οι δημοσιογράφοι είμαστε και λίγο ανυπόμονοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top