Σεργουλόπουλος για το εξώφυλλο του «Down Town»: «Είναι άκομψο, κακό- Σαν να μασκαρεύτηκαν»

Πώς σχολίασε τους celebrities - πρόσφυγες που προκάλεσαν αντιδράσεις

Σεργουλόπουλος για το εξώφυλλο του «Down Town»: «Είναι άκομψο, κακό- Σαν να μασκαρεύτηκαν»

​«Βολές» για το εξώφυλλο του περιοδικού «Down Town», στο οποίο celebrities ποζάρουν ως πρόσφυγες, εξαπέλυσε on air ο Φώτης Σεργουλόπουλος, χαρακτηρίζοντάς το «κακό» και «άκομψο».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το τρέχον τεύχος έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς στο εξώφυλλο φιγουράρουν με μαντήλια και σωσίβια οι Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Βαγγέλης Γερμανός, Κρατερός Κατσούλης, Νίκος Μουτσινάς, Δημήτρης Αλεξάνδρους και Ιβάν Σβιτάιλο. Μετά τη «θύελλα» που προκλήθηκε, Τσανακλίδου και Καραβάτου πήραν αποστάσεις από το περιοδικό.

«Αυτό το θέμα δεν χρειάζεται να το πιάσεις λαϊφσταϊλίστικα και να βάλεις γνωστούς ανθρώπους να ντυθούν πρόσφυγες, να ντυθούν με τα σωσίβια. Είναι άκομψο, είναι κακό, είναι κακή επικοινωνία», είπε ο παρουσιαστής του «ΦΜ Live», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 14:45 από το Star και συνέχισε: «δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό και νομίζω ότι οι άνθρωποι που φωτογραφήθηκαν παρασύρθηκαν σε κάτι το οποίο δεν τους κολακεύει. Δεν χρειάζεται να μασκαρευτούν. Είναι σαν να ντύθηκαν με σωσίβια, για να δείξουν τι; Δεν είναι ωραίο. Θα μπορούσε να είχε άλλο εξώφυλλο, δεν χρειαζόταν αυτό το πράγμα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Φώτης για το επίμαχο εξώφυλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Mετά την Τσανακλίδου και η Καραβάτου διαχωρίζει την θέση της από το «Down Town»

- O Λιάγκας στήριξε το «Down Town» για το εξώφυλλο και του «τα έχωσε» για τους «κοιλιακούς» του!

- «Θύελλα» στα social media για το εξώφυλλο του «Down Town»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top