Aμηχανία στο πλατό της Ελένης ενώ είχε καλεσμένη την Αραβανή:Η γκάφα με την Σπυροπούλου

Δείτε στο video τι είχε… ξεχάσει η παρουσιάστρια και πώς αντέδρασε η Ευαγγελία

Aμηχανία στο πλατό της Ελένης ενώ είχε καλεσμένη την Αραβανή:Η γκάφα με την Σπυροπούλου

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Ευαγγελία Αραβανή.

Οι δυο γυναίκες συζήτησαν σχεδόν για τα πάντα, με την κουβέντα να καταλήγει στο τι θέλει να κάνει η Ευαγγελία με την τηλεόραση και τα επαγγελματικά της στο μέλλον.

«Έχω ξαναπεί ότι θα μου άρεσε να είμαι στην παρέα μιας εκπομπής όπου θα μπορούσα να κάνω και δικά μου θέματα» είπε αρχικά η πρώην «Σταρ Ελλάς», και κάπου εκεί ήρθε και η ερώτηση της Ελένης:

«Έχεις υπάρξει έτσι; Προσπαθώ να θυμηθώ… Πες μου πού!»

«Πολύ λίγο…Έλα μωρέ τώρα…» είπε η Ευαγγελία Αραβανή, προσπαθώντας να αποφύγει μια «ευθεία» απάντηση, με τους συνεργάτες της Ελένης να της κάνουν… νόημα και να προσπαθούν να το «σώσουν»:

αραβανη.jpg
«Το αφήνω. Άμα λέτε όλοι άστο!» είπε η παρουσιάστρια, και συνέχισε ρωτώντας την Αραβανή:

«Να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή δεν πιστεύω ότι δεν σου έχουν δοθεί ευκαιρίες στην τηλεόραση… Μήπως βάζεις ή έβαζες άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου;»

«Ποτέ! Απλά θεωρώ ότι δεν μου δόθηκαν οι σωστές ευκαιρίες ή μάλλον ο χρόνος να αποδείξω κάποια πράγματα» ήταν η όλο νόημα απά��τηση της Ευαγγελίας.

Για όσους πάντως δεν θυμάστε (όπως η Ελένη), να σας υπενθυμίσουμε πως για ένα φεγγάρι, η Αραβανή υπήρξε στην παρέα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες την Καλή Χαρά», που παρουσίαζε τότε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Την ίδια χρονιά, την εμφάνιση της στην TV είχε κάνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία προστέθηκε στην τηλεοπτική παρέα μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο. Λίγο καιρό μετά όμως, η Αραβανή βρέθηκε εκτός εκπομπής, σε αντίθεση με την Κωνσταντίνα που παρέμεινε.

«Το θέμα είναι ότι εμένα με επιλέξαν μέσα από κάστινγκ και δοκιμαστικά και μετά έφυγα...» έλεγε τότε η Ευαγγελία όταν την ρωτούσαν για το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top