Φραγκολιάς: «Μου την έπεσε πασίγνωστος σχεδιαστής και του είπα πως θα πάω σπίτι του μόνο αν…»

Τι αποκάλυψε ο πανελίστας της εκπομπής «Happy Day» για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Φραγκολιάς: «Μου την έπεσε πασίγνωστος σχεδιαστής και του είπα πως θα πάω σπίτι του μόνο αν…»

​Το ότι όλοι αυτοί που έχουν ασχοληθεί με το μόντελινγκ στο ξεκίνημά τους έχουν δεχτεί ανήθικες προτάσεις, παραδέχτηκε ο Κώστας Φραγκολιάς στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Όταν ήμουν στο Μιλάνο με πολύ γνωστό σχεδιαστή είχαμε μια στιχομυθία και μου είπε πως με ήθελε ερωτικά.Ήταν πολύ to the point, πολύ ευθύς, δηλαδή θέλω σήμερα να έρθεις σπίτι μου. Το φιλοσοφήσαμε όλο το βράδυ. Προσπαθούσα να τον ρίξω στο φιλότιμο, του γιατί θες να με κάνεις κάτι που δεν είμαι... Τώρα που είναι και επίκαιρο, εγώ λοιπόν το ψαράκι δεν το ψήνω. Εγώ το τρώω ωμό. Γιατί θες να με κάνεις κάτι το οποίο εγώ δεν είμαι; Mάλιστα εγώ τότε είχα μια κοπέλα η οποία ήταν και μαζί μου στο Μιλάνο. Υπήρχε τότε ένας φωτογραφός γνωστός ο οποίος έλεγε το ίδιο ποίημα και σε αυτή » παραδέχτηκε το μοντέλο και συμπλήρωσε:

«Ο σχεδιαστής μου έσπασε τα νεύρα και του είπα λοιπόν πως θα πάω σπίτι του αν μου απάνταγε σε μία ερώτηση. Εκεί θίχτηκε, τύπου " τι αντάλλαγμα ζητάς; Θες να κάνεις την καμπάνια; Θες να κάνεις το show;" Tότε και εγώ του είπα πως απλά ήθελα να μου πει πως με λένε "Όταν ήρθα εδώ γνωριστήκαμε και σου είπα το όνομα μου. Πώς με λένε; Αν το βρεις θα έρθω μαζί σου" του είπα γιατί ήμουν σίγουρος πως δε θα το θυμότανε».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πώς τα πιο πολλά λεφτά που είχε βγάλει ήταν σε πασαρέλα του Αρμάνι που για τρεις ώρες "τσέπωσε" 1.200 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top