MH ΧΑΣΕΤΕ σήμερα τον «Δικηγόρο σκοτεινών υποθέσεων»

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

Μία δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής με πρωταγωνιστές τους: Μάθιου Μακόναχι, Ράιαν Φιλίπε, Μαρίζα Τομέι, Γουίλιαμ Μέισι, Τζον Λεγκουϊζάμο, Τζος Λούκας, Λόρενς Μέισον, Φράνσις Φίσερ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι κάτσουν σπίτι σήμερα το βράδυ.

Υπόθεση ταινίας

Ο Μάικλ Χόλερ ή Μικ, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι ένας πασίγνωστος και χαρισματικός δικηγόρος του Λος Άντζελες, ο οποίος χρησιμοποιεί ως γραφείο… το αυτοκίνητό του, μια Lincoln Continental. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του υπερασπίζοντας μικροαπατεώνες, ο Μικ αναλαμβάνει απροσδόκητα μια σπουδαία υπόθεση: την υπεράσπιση ενός πλούσιου πλέιμποϊ του Μπέβερλι Χιλς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα φόνου. Η υπόθεση αρχικά δείχνει απλή και ιδιαίτερα κερδοφόρα για τον Μικ. Σύντομα όμως εξελίσσεται σε μια θανάσιμη μάχη ανάμεσα σε δύο δεξιοτέχνες της χειραγώγησης, αλλά και σε μια κρίση συνείδησης για τον Χόλερ…

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μάικλ Κόνελι «Ο δικηγόρος με τη Λίνκολν».
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 12 Ιουλίου του 2010 στην πολιτεία του Λος Άντζελες καθώς η χρήση αυθεντικών τοποθεσιών για την ταινία αποτελούσε προτεραιότητα για τους δημ��ουργούς «Ήθελα να απεικονίσω αυτό που θεωρώ πως είναι η άλλη πλευρά του Λος Άντζελες», εξηγεί ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν.

Συντονιστείτε στο Star στις 21:00.