EINAΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Δείτε σε ποιο κανάλι πήγε η Κορομηλά και τι εκπομπή θα κάνει

Όλα όσα είπε η ίδια για την τηλεοπτική της επιστροφή

EINAΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Δείτε σε ποιο κανάλι πήγε η Κορομηλά και τι εκπομπή θα κάνει

​Στην οικογένεια του «Ε» ανήκει και επίσημα η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το κανάλι στο επίσημο site του.

«Η μεγάλη… Επιστροφή της πρωτοπόρου και Εθνικής μας παρουσιάστριας που αποτελεί τεράστιο κεφαλαίο για την Ελληνική τηλεόραση …είναι γεγονός.

Η «θορυβώδης», σαγηνευτική και μοναδική στο είδος της Ρούλας Κορομηλά σε ρόλο οικοδέσποινας ενός φαντασμαγορικού βραδινού υπερθεάματος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, η Ρούλα Κορομηλά θα προκαλέσει αίσθηση όπως άλλωστε μόνο αυτή μπορεί!

Η Ρούλα ζωγραφίζει, το EPSILON …. βάζει τις τελευταίες πινελιές…. και κάπως έτσι όλα αλλάζουν στα Κυριακάτικα βράδια μας» αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ και η ίδια στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Όλα αυτά τα χρόνια που δεν με βλέπατε, δεν καθόμουν με τα χέρια δεμένα. Έκανα επαφές. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε το «Ε» και με πολύ σαφήνεια και ειλικρίνεια μου είπε ότι θα πραγματοποιηθεί το σχέδιό μου, όπως το έχω στο μυαλό μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και θα δώσω για μια ακόμα φορά τον καλύτερό μου εαυτό. Για μένα δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά κανάλια. Είναι ουσιαστικό να μιλάς την ίδια γλώσσα με εκείνους που κατευθύνουν τηλεοπτικά κανάλια».

Λεπτομέρειες για το είδος της εκπομπής που θα παρουσιάσει μπορεί να μην έδωσε, αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι πως στο τιμόνι της ομάδας θα είναι ο Βαγγέλης Περρής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top