Κάτω από την ίδια στέγη Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Το love story σε ένα βίντεο!

Για γάμο και μωρό ετοιμάζονται η δημοσιογράφος και ο πολιτικός

Κάτω από την ίδια στέγη Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Το love story σε ένα βίντεο!

Στο ίδιο σπίτι θα μένουν σύντομα η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης! Ο έρωτας «φύτρωσε» στο τηλεοπτικό πλατό και, πλέον, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ήταν Καλοκαίρι του 2014 όταν ο Γαβριήλ ήταν καλεσμένος στην καλ��καιρινή πρωινή εκπομπή του Mega, στην οποία η Ράνια ήταν συμπαρουσιάστρια. Τότε οι δυό τους είχαν κοντραριστεί οn air, όμως, η συνέχεια ήταν διαφορετική…

Ένας καφές στο Ζάππειο και μία βόλτα στο Φεστιβάλ Βιβλίου φαίνεται πως τους έφεραν κοντά και έγιναν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Αγία Ειρήνη και Πλατεία Καρύτση «στέγασαν» τις ρομαντικές τους βόλτες, ενώ η πρώτη φορά που τους απαθανάτισαν μαζί ήταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Βελιγράδι, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Αυτή τη στιγμή, η Ράνια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και έμεινε έκπληκτη όταν ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή το γλυκό μυστικό της, το οποίο δεν το είχε αποκαλύψει ούτε σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος, ενώ το ζευγάρι ετοιμάζεται για το γάμο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tatiana Live», που έδειξε το love story σε ένα βίντεο, η Ράνια και ο Γαβριήλ ετοιμάζονται αυτές τις μέρες να συγκατοικήσουν. Ο γάμος τους θα είναι πολιτικός, αφού, όπως έχει παραδεχθεί στο star.gr ο πολιτικός, δεν είναι θρησκευόμενος και θα γίνει σε δημαρχείο της Αττικής, σε πολύ κλειστό κύκλο, πριν έρθει στον κόσμο το μωρό.

Δείτε στο βίντεο την ιστορία αγάπης του ζευγαριού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top