O αθυρόστομος αγρότης ξαναχτύπησε: «Τι π@@αρολογογίες λέει;» είπε on air σε βουλευτή

Κλείσε τους τα μικρόφωνα» είχε πει προηγουμένως στον Γ. Αυτιά

O αθυρόστομος αγρότης ξαναχτύπησε: «Τι π@@αρολογογίες λέει;» είπε on air σε βουλευτή
«Ξαναχτύπησε» σήμερα ο αθυρόστομος αγρότης των μπλόκων της Θεσσαλονίκης Κώστας Ανεστίδης, ο οποίος είχε πει στο παρελθόν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», διαμαρτυρόμενος γιατί καθυστέρησαν να τον βγάλουν στην εκπομπή, «πάγωσαν τα κ@@ομάγουλά μου»!
Σήμερα, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι, τα έβαλ�� με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος αναρωτήθηκε από το στούντιο γιατί οι ασφαλιστικές εισφορές, έπεσαν από τα 550 εκ. ευρώ, το ‘ 10 και πήγαν στα 350 εκ. ευρώ. «200 εκατομμύρια λιγότερα. Έχουμε άνεργους αγρότες ή δεν πληρώνουν τις εισφορές;» ρώτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για να εισπράξει την οργή του Κ. Ανεστίδη, όταν προσπάθησε να τον διακόψει στη συνέχεια, ενώ προσπαθούσε να του απαντήσει. «Κύριε Αυτιά κλείσε τους τα μικρόφωνα επιτέλους να ακουστούμε… Βρε σταμάτα να απαντήσω. Αααα! Σε έχουν μια ώρα εκεί και λες π@@αρολογίες!» είπε ο Κ. Ανεστίδης!
Πάντως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ το εισέπραξε χαλαρά και είπε «έχω και γκλίτσα στο σπίτι». Πάλι καλά… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top