Το Facebook δεν κάνει διακρίσεις στο γυμνό: Λογοέκρινε μέχρι και τις Καρυάτιδες!

Δείτε την φώτο που κατέβηκε επειδή ήταν...ακατάλληλη

Το Facebook δεν κάνει διακρίσεις στο γυμνό: Λογοέκρινε μέχρι και τις Καρυάτιδες!

​Όσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να δημοσιεύσετε στο Facebook μια πιο… αισθησιακή φωτογραφία, θα έχετε καταλάβει ότι το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν αστειεύεται.

Το πόσο αυστηρό είναι με το γυμνό, το αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι λογοκρίθηκε μια φωτογραφία που ανέβηκε και απεικόνιζε δυο γυμνές (από την μέση και πάνω) Καρυάτιδες.

Ναι καλά διαβάσατε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «La République du Centre», η φωτογραφία των γυμνών Καρυάτιδων τυλιγμένων σε πέπλο στην πρόσοψη ενός κτιρίου από πέτρα, τραβήχτηκε στη Νέα Ορλεάνη της Γαλλίας και δημοσιεύτηκε σε ένα σποτάκι το οποίο χρηματοδοτήθηκε για την ιστορία της πόλης.

orleans.jpg
Ωστόσο σύμφωνα με τον σχεδιαστή της σελίδας Ερίκ Μιλέτ αυτό δεν άρεσε στους ιθύνοντες του Facebook, που «κατέβασαν» αμέσως την εν λόγω φώτο:

«Ελαβα ένα μήνυμα από το Facebook που έλεγε ότι η δημοσίευση δεν σέβεται τους διαφημιστικούς κανόνες» εξήγησε ο Μιλέτ, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε ένα μήνυμα στο οποίο καταδικάζει την «πουριτανική λογοκρισία» του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Το σχόλιό του αμέσως το κατέβασε το Facebook αλλά δεν μπλόκαρε τον λογαριασμό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top