Σκορδά για την ατάκα Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία: «Είναι ρατσιστής;»

Πώς σχολίασε τη φράση του «Mr. Αλ Τσαντίρι» που προκάλεσε σάλο

Σκορδά για την ατάκα Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία: «Είναι ρατσιστής;»

​Τον προβληματισμό της για τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία, τα οποία έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ήταν μία άτυχη στιγμή, αφού τα κείμενα είναι ήδη γραμμένα και τα διαβάζει την ώρα της εκπομπής!

«Πόσο άτυχη στιγμή μπορεί να είναι αφού τα κείμενα τα γράφει; Τα κείμενα, αν δεν κάνω λάθος, είναι γραμμένα, τα γράφει ο ίδιος. Θα πει αυτά που ο ίδιος θέλει να πει. Ήθελε να αναφερθεί συγκεκριμένα στον Σόιμπλε, αλλά είπε ότι τα άτομα που είναι σε αναπηρικά καροτσάκια έχουν εμμονές που εγώ το μεταφράζω ως παράνοια και παραφροσύνη», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Άρης Καβατζίκης τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του Λάκη και τα απέδωσε σε άτυχη στιγμή, κάνοντας τη Φαίη να εγείρει ξανά ενστάσεις: «ήταν γραμμένα τα κείμενα, δεν μπορώ να καταλάβω! Τι σχέση έχει ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι με το πως λειτουργεί το μυαλό του; Από την άλλη, όμως, σκέφτομαι, είναι ο Λαζόπουλος ρατσιστής; Αν κάτσουμε να σκεφτούμε και πόσο έχει βοηθήσει είναι πολλά. Άρα;».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια του «Πρωινό» για την ατάκα του Λάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΕΞΑΛΛΟΙ οι ανάπηροι με τον Λαζόπουλο- ΑΠΑΙΤΟΥΝ να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top