Με σκελετωμένη φιγούρα στο κόκκινο χαλί παρουσιάστρια μετά την μάχη της με τον καρκίνο-ΦΩΤΟ

Εθεάθη στα βραβεία Grammy

Με σκελετωμένη φιγούρα στο κόκκινο χαλί παρουσιάστρια μετά την μάχη της με τον καρκίνο-ΦΩΤΟ

Ανησυχητικά αδύνατη παραμένει η σιλουέτα της Τζιουλιάνα Ράντσιτς η οποία εθεάθη στο κόκκινο χαλί των 58ων βραβείων Grammy, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η 40χρονη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια χρυσή τουαλέτα με άνοιγμα στο πλάι, η οποία άφηνε ακάλυπτα τα σκελετωμένα της άκρα.

1.jpg
Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στο στόχαστρο, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, με πολλούς να λένε πως η υπερβολικά αδυνατισμένη φιγούρα της οφείλεται στην ανορεξία.

2.jpg
Η Ράντσιτς ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό μιας για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της φταίει ο καρκίνος.

Να σημειώσουμε η 40χρονη παρουσιάστρια το 2011 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, ακτινοβολία και επανορθωτική χειρουργική.

spl1229071_076.jpg
Μάλιστα είχε προσθέσει πως «είμαι τυχερή που έχω το είδος του καρκίνου που ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Εύχομαι να μην ήμουν τόσο αδύνατη! Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και είναι δύσκολο για μένα. Θέλω να δείχνω υγιής, όμορφη και σέξι, αλλά δεν μπορώ! Κάποιοι λένε "ο καρκίνος επέστρεψε", ή με κατηγορούν για κάθε είδους διατροφική διαταραχή...Έχω παρατηρήσει ότι δεν παίρνω κιλά παρ�� το ότι τρώω πολύ. Ανησυχώ, είναι επίπονο! Τρώω περισσότερο και από κάποιους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω κιλά».

spl1229071_077.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top