Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί: Η Καινούργιου ποζάρει με τα εσώρουχα της για του «Αγ.Βαλεντίνου»

«Αν είχα αγαπήσει εκείνο το κορίτσι ίσως να είχα πειράξει λιγότερα πράγματα πάνω μου και να ήμουν πιο όμορφη σήμερα»

Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί: Η Καινούργιου ποζάρει με τα εσώρουχα της για του «Αγ.Βαλεντίνου»

​Πιο σέξι από ποτέ πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «Down Town» η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια στήθηκε στο φακό μόνο με τα δαντελένια της εσώρουχα για του «Αγίου Βαλεντίνου», κάνοντας σκληρή αυτοκριτική τόσο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις σχέσεις της, όσο και για τον ίδιο της τον εαυτό και την εξωτερική της εμφάνιση.

κεν1.jpg
Αναφερόμενη στις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο παρελθόν από την εφηβεία της, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχεται πως «αυτό το κορίτσι δεν το ξεχνώ. Πέρασα μια άγρια εφηβεία, είχα άλλη μύτη, δεν είχα στήθος και ήμουν με σγουρά μελαχρινά μαλλιά. Φρίκαρα και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί κάποτε να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες μου. Τώρα πια δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχω αποδεχτεί επιτέλους την εικόνα μου και δεν έχω κανενός είδους κόμπλεξ ή ανασφάλεια. Λάθος μου που δεν αγάπησα αυτό το κορίτσι νωρίτερα. Ίσως τότε να είχα πειράξει λιγότερα πράγματα πάνω μου και να ήμουν πιο όμορφη σήμερα».

Αποκαλύπτονας αν αυτή την περίοδο είναι μόνη ή έχει δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, απαντά:

«Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφό μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω σχεσάκιας (…) Βιάστηκα να δηλώσω ότι ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου, παρουσίασα την εικόνα μιας γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις».

κεν2.jpg
Όπως εξηγεί, με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο «συζούσαμε και αγαπιόμασταν πολύ. βέβαια ότι τελείωσε αυτή η σχέση σημαίνει ότι και οι δυο κάναμε κάποια λάθη».

Όσο για τις φώτο τους από το αεροδρόμιο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα κάνοντας λόγο για επανασύνδεση;

«Προφανώς αυτή η δεύτερη ευκαιρία υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί».

κεν3.jpg
Τέλος, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό της, η παρουσιάστρια λέει για τα ερωτικά της στο παρελθόν:

«Πάντα κατέστρεφα τις σχέσεις μου με την συμπεριφορά μου. Τρόμαζα τον άντρα που ήταν κάθε φορά δίπλα μου. Ειδικά όταν ήμουν πιο μικρή, είχα πολύ έντονη την ανάγκη να γνωρίσω κάποιον και να γραπωθώ πάνω του. Κάθε φορά πίστευα ότι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήθελα να ζήσω το παραμύθι του έρωτα όπου ο άλλος θα μου κάνει πρόταση γάμου και θα δημιουργήσουμε οικογένεια. Και ύστερα ο άλλος εξαφανιζόταν… Πάντα με εγκατέλειπαν και έμενα μόνη να πληγώνομαι. Με έχουν απορρίψει πάρα πολλές φορές. Νομίζω ότι οι σύντροφοι μου κυρίως με εγκαταλείπουν και όχι εγώ εκείνους. Έχω βιώσει την απόρριψη σε μεγάλο βαθμό, έχω κάνει υπερβολές και γελοιότητες μέσα σε σχέση και από δικά μου λάθη έχω χάσει στο παρελθόν κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top