Το είδαμε ΚΑΙ αυτό:Η Τέτα Καμπουρέλη φωτογραφίζεται ολόγυμνη και λέει «ξέρω ότι πουλάω»

«Για να το πω λαϊκά, έχω ψωμί. Με χτυπάνε γιατί κάνω νούμερα»

Το είδαμε ΚΑΙ αυτό:Η Τέτα Καμπουρέλη φωτογραφίζεται ολόγυμνη και λέει «ξέρω ότι πουλάω»

​Μετά από αυτή την φωτογράφιση, μπορούμε να πούμε και… «επίσημα» πως τα είδαμε και τα διαβάσαμε… ΟΛΑ! Στην Τέτα Καμπουρέλη αναφερόμαστε, η οποία πόζαρε στον φακό του περιοδικού «Down Town» ολόγυμνη μόνο με το καλσόν της, αλλά και με σέξι εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η… «εθνική μας νυχού» όπως την έχουν χαρακτηρίσει, φωτογραφίζεται με το απαραίτητο ρετούς και λέει πως ο λόγος που αποφάσισε να ποζάρει τόσο σέξι είναι επειδή αισθάνεται έτσι:

τετα1.jpg
«Προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα προκλητική ή πρόστυχη την συγκεκριμένη φωτογράφιση. Με αυτές τις φωτογραφίες δείχνω το σώμα μου και προωθώ ουσιαστικά τη δουλειά μου. Και είμαι έτοιμη για οποιεσδήποτε αντιδράσεις».

Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως «μου αρέσει να συζητιέμαι και να προκαλώ. Ξέρω ότι πουλάω και ότι οι εκπομπές κάνουν νούμερα κάθε φορά που παίζουν την Τέτα. Για να το πω λαϊκά, έχω ψωμί».

Σε όσους την κρίνουν αρνητικά (βλέπε την τρόμπα που κόλλησε στα χείλη της στα «Καλημερούδια») απαντά ότι «με χτυπάνε γιατί κάνω νούμερα. Αν μπορούν ας κάνουν κι αυτοί το ίδιο».

τετα3.jpg
Με περισσή δόση αυτοπεποίθησης, η Τέτα ομολογεί πως «θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω μια πρωινή εκπομπή. Ένα χαρούμενο πρωινό με μια ωραία ομάδα που θα περιλαμβάνει παιχνίδι, αστρολογία, gossip, έντονο σχολιασμό και γυναικεία θέματα. Με αγαπούν οι γυναίκες, θεωρώ ότι θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια εκπομπή και πιστεύω ότι θα είχε πολλή επιτυχία».

Και αν νομίζετε ότι έμεινε εκεί, μην χαίρεστε γιατί η Τέτα έχει κι άλλα να πει ή μάλλον να κάνει:

«Θα υποδυθώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου έκανε πρόταση ο Φώτης Μεταξόπουλος να την υποδυθώ στην νέα επιθεώρηση που ετοιμάζει και δέχτηκα απευθείας. Θεωρώ ότι με την Αλίκη μοιάζουμε πολύ στο μπ��ίο, στο νάζι και στα χαρακτηριστικά του προσώπου».

τετα2.jpg
Τέλος, η «εθνική μας νυχού», αποκαλύπτει πως «έχω περιποιηθεί τα άκρα μεγάλων προσωπικοτήτων: Μadonna, πριγκίπισσα Diana, Sean Connery, James Brown, πριγκίπισσες ξένων χωρών. Μέχρι και του παππού Καραμανλή έφτιαχνα τα φρύδια».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top