Νέα «μάχη» στο «Blind Taste»: Ποιοι διεκδικούν τα 1.000 ευρώ της εβδομάδας!

Τι θα δούμε σήμερα, στις 16:30, στο Star

​Νέους παίκτες και νέες συνταγές θα δούμε από σήμερα στο «Blind Taste», το παιχνίδι μαγειρικής του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που προβάλλεται καθημερινά, στις 16:30!

Η νικήτρια της 15ης εβδομάδας, η 37χρονη Τζένη Κατσαρού, θα κονταροχτυπηθεί με τρεις νέους παίκτες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Τζένη έκανε ρεκόρ καθώς κέρδισε το έπαθλο με την μεγαλύτερη βαθμολογία που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι, ενώ χάρισε τα 1.000 ευρώ στην ομάδα της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας στη Μυτιλήνη για τη συμβολή τους στο νησί.

Οι νέοι παίκτες:

- ο Κώστας Γκιώνης, 25 ετών, είναι ο μοναδικός άντρας της εβδομάδας και πρέπει να αντιμετωπίσει τρεις δυναμικές παρουσίες. Είναι χορευτής και δάσκαλος φλαμένκο και έχει έναν δικό του τρόπο, που μαγειρεύει. Θα τα βγάλει πέρα με τις γυναίκες του παιχνιδιού;

- η Πένυ Παναγιωτοπούλου, 33 ετών, είναι πα��τρεμένη με δύο παιδιά και εργάζεται στο κατάστημα υποδημάτων του συζύγου της. Είναι πολύ έμπειρη μαγείρισσα με ειδικότητα στην παραδοσιακή κουζίνα και στα γλυκά. Θέλει το βραβείο για να κάνει ένα δώρο στα παιδιά της. Θα καταφέρει να κερδί��ει;

- η Δέσποινα Αγοριανίτη, 45 ετών, είναι μια δυναμική μητέρα δύο παιδιών, που ασχολείται με τα οικιακά. Της αρέσει η μαγειρική, μαγειρεύει καθημερινά για όλη την οικογένεια και έχει έρθει αποφασισμένη να κερδίσει.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top