Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την Ελένη και η αντίδρασή της: «Ας πεθάνω τώρα!»

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη on air

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την Ελένη και η αντίδρασή της: «Ας πεθάνω τώρα!»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν καλεσμένος την Παρασκευή το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την οποία μάλιστα συναντήθηκε για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο δημοσιογράφος έκανε μια αποκάλυψη στην Ελένη η οποία την άφησε… σέκο!

«Θα σου πω κάτι που δεν γνωρίζεις -ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το γνωρίζουν- και σε αφορά άμεσα. Η πρώτη δημοσίευση κειμένου μου αφορούσε σε μία επιστολή που δημοσίευσε τότε το Έθνος, αν θυμάμαι καλά, και η οποία ασκούσε κριτική στην εκπομπή που είχες κάνει στο Θωρηκτό Αβέρωφ», είπε ο Κωνσταντίνος απευθυνόμενος στην Ελένη και εκείνη ξάπλωσε στον καναπέ λέγοντας: «Ας πεθάνω τώρα να τελειώνουμε».

Όπως υπενθύμισε η Ελένη Μενεγάκη, το περιστατικό που είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο, συνέβη το 1995, την πρώτη της χρονιά στον “Πρωινό Καφέ” και ενώ η ίδια ήτ��ν μόλις ένα μήνα στον «αέρα».

«Το 1995, την πρώτη μου χρονιά στον "Πρωινό Καφέ" είχαμε φιλοξενηθεί την 28η Οκτωβρίου στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Τότε έγινε ένα τεράστιο θέμα, γιατί μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα φιλοξενήθηκε εκεί. Αυτό που μπορώ να σου πω μετά από 21 χρόνια, είναι ότι είχαμε πάρει άδεια γι' αυτό. Δεν ανεβήκαμε πάνω μόνοι μας» εξήγησε η Ελένη και συνέχισε ρωτώντας τον Μπογδάνο: «Καλά τα κατάφερες, κι εσύ με κοπάνισες τότε! Εγώ γιατί είχα στοχοποιηθεί μου λες; Που ήμουν ένα κορίτσι ένα μήνα στον αέρα. Τι ευθύνη μπορεί να είχα εγώ για αυτό;»

«Γιατί έκανες κάτι τελείως διαφορετικό. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για το διαφορετικό» της απάντησε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top