Αυτό κι αν είναι τετ-α-τετ: Μαζί Αρναούτογλου - Θρασκιά 10 χρόνια μετά το χωρισμό!

Συνέντευξη από την πρώην του λέγεται ότι θα πάρει ο Γρηγόρης

Αυτό κι αν είναι τετ-α-τετ: Μαζί Αρναούτογλου - Θρασκιά 10 χρόνια μετά το χωρισμό!

Μια τηλεοπτική συνέντευξη που… συζητείται πριν καν γίνει φαίνεται ότι θα έχουμε οσονούπω, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει συνέντευξη από την πρώην του, Ράνια Θρασκιά!

Σύμφωνα με όσα είπε η Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό», η παρουσιάστρια θα είναι καλεσμένη στο «The 2Night Show», λίγο πριν αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής «Joy».

6021_GRIGORIS_ARNAOYTOGLOY_RANIA_THRASKIA_322005 (1024x628).jpg
(Γρηγόρης και Ράνια στο πλατό της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος»)

Γρηγόρης και Ράνια, που πλέον είναι παντρ��μένοι, έχουν… προϊστορία, καθώς, εκτός από τηλεοπτικό δίδυμο, υπήρξαν και ζευγάρι, για περίπου ένα χρόνο. Το 2006 αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, με τις φήμες να λένε πως ήταν επιθυμία της Ράνιας. Έκτοτε, απέφευγαν να συναντηθούν σε κάποια κοσμική εκδήλωση, αλλά και να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

5634_ARNAOYTOGLOY_THRASKIA_201205 (1024x930).jpg
(Οι δύο παρουσιαστές σε δημόσια έξοδο, την περίοδο που ήταν ζευγάρι)

H πιο πρόσφατη φορά στην οποία συνυπήρξαν ήταν το 2014, στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Χαλάνδρι, όπου έγινε παρουσίαση του νέου της βιβλίου. Η παρουσιάστρια πήγε μόνη της, ο Γρηγόρης μαζί με την αγαπημένη του, Κατερίνα Κόκλα και, φυσικά… δεν αντήλαξαν ούτε ματιά!

collage67.jpg
(Δύο... ξένοι στην ίδια εκδήλωση, πριν από περίπου δύο χρόνια)

Στην πρεμιέρα του «The 2Night Show», ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρώην του, έμμεσα πλην σαφέστατα, λέγοντας ότι «είχα σχέση με μια γυναίκα που θα έπρεπε κάθε πρωί ενώ συζούσαμε να πηγαίνουμε να κάνουμε μαζί εκπομπή. Τις στιγμές του καυγά ήταν απίθανα δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να το παίξω, να μπω στη διαδικασία αυτή».

Πάντως, στο παρελθόν, η Ράνια Θρασκιά είχε δηλώσει (στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το 2013), πως δεν θα καλούσε σε εκπομπή της τον Γρηγόρη: «θα ήταν σαν να χρησιμοποιώ, με έναν φτηνό τρόπο, κομμάτια της προσωπικής μου ζωής για να κάνω τηλεθέαση, τα οποία σέβομαι και τα οποία έχω αφήσει στο παρελθόν»...

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για την επικείμενη συνέντευξη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top