Λιάγκας για ΕΡΤ: «Οι περισσότεροι ούτε στον διάδρομο ιδιωτικού καναλιού δεν μπορούν να σταθούν»

«Αν δεν τους παίζαμε εμείς ποιος θα τους έβλεπε;» (VIDEO)

​Στα «καρφιά» που δέχτηκε προ ημερών από την εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 3» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι η ΕΡΤ κάνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, υπερασπίστηκε ξανά με σθένος την θέση του, λέγοντας:

«Να θυμίσω ότι είχα πει για την ΕΡΤ ότι δεν κάνει νούμερα τηλεθέασης ενώ άλλες κρατικές τηλεοράσεις παγκοσμίως κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Αυτή δεν είναι η γνώμη μου. Είνα�� κάτι δεδομέμο. Επίσης είχα πει για την ΕΡΤ ότι είναι χωνευτήρι διορισμών όλων των κυβερνήσεων. Επίσης δεν είναι η γνώμη μου. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Προφανώς τους ενόχλησε και με είπαν “Μαλιάγκα”. Δεν με ενοχλεί, απλώς αν το έκανε αυτό ιδιωτικό κανάλι θα είχε γίνει… θα με είχαν κρεμάσει. Δεν πειράζει να είναι καλά τα παιδιά. Έτσι κι αλλιώς τους βλέπει και κανένας; Αν δεν τους παίζαμε εμείς, ποιος θα τους έβλεπε;»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «το πρόβλημα της ΕΡΤ είναι ότι οποιοσδήποτε έχει περάσει από την ιδιωτική τηλεόραση και έχει σφυρηλατηθεί στον σκληρό ανταγωνισμό πάει στην ΕΡΤ και κάνει περίπατο παρουσιάζοντας μια εκπομπή. Οι περισσότεροι αυτοί της ΕΡΤ ούτε στον διάδρομο ιδιωτικού καναλιού δεν θα μπορούσαν να σταθούν. Δ��στυχώς, αυτή είναι η αλήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top