ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ: Στο πλευρό συνεργάτη της η Πάνια μετά το χωρισμό από τον Καρβέλα!

«Φουντώνουν» οι φήμες για τη σχέση της με τον Νίκο Σαμοΐλη

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ: Στο πλευρό συνεργάτη της η Πάνια μετά το χωρισμό από τον Καρβέλα!

Λάδι στη φωτιά της φημολογίας που θέλουν την Αννίτα Πάνια να έχει έρθει κοντά με τον συνεργάτη της Νίκο Σαμοΐλη, μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Καρβέλα, ρίχνουν νέες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν!

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια άρχισαν να απομακρύνονται πριν από περίπου δύο μήνες, όμως, πρώτο μέλημά τους παραμένει ο γιος τους, Ανδρέας. Στο μεταξύ, αμφότεροι φέρονται να έχουν κάνει νέα αρχή: ο συνθέτης -που μένει στο σπίτι της πρώην συζύγου του, Άννας Βίσση- βγαίνει συνεχώς με την πρώην σύντροφό του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, ενώ η παρουσιάστρια με τον (διαζευγμένο και πατέρα δύο παιδιών) συνεργάτη της εκπομπής «Parole».

image2.jpg

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Αννίτα βρέθηκε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου «Caramela» και στην παρέα της ήταν και ο Νίκος Σαμοΐλης.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες, το περιοδικό «Hello» αναφέρει πως ο δημοσιογράφος έφτασε αρκετά αργότερα, προσπαθώντας, ανεπιτυχώς, να αποφύγει τις κάμερες. Επίσης, οι δυο τους έφυγαν χωριστά, καθώς η Αννίτα αναχώρησε με τον έτερο συνεργάτη της εκπομπής, Δημήτρη Κοργιαλά και τη σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου.

Θυμίζουμε πως η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος εθεάθησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, ξανά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

200116124405_5188.jpg
(Η Αννίτα και ο Νίκος στην πρώτη νυχτερινή τους έξοδο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top