Το θρίλερ «Απόλυτη Ευφυία» με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο απόψε στο Star

Συντονιστείτε στις 22:00

Απόψε στις 22: συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το θρίλερ «Απόλυτη Ευφυία» με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άμπι Κόρνις, Άννα Φριέλ, Τζόνι Ουΐτγουορθ

Ο Έντι Μόρα είναι ένας συγγραφέας στα όρια της απόγνωσης. Η έμπνευσή του τον έχει εγκαταλείψει, το ίδιο και η σύντροφός του. Τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν συνεχώς. Ώσπου μια μέρα, ο Έντι συναντά τυχαία τον Βέρνον, που είναι ο αδελφός της πρώην συζύγου του. Εκείνος του δίνει να δοκιμάσει ένα πειραματικό χάπι, που αυξάνει τη μνήμη, την ευφυΐα και την ικανότητα ανάκλησης παραστάσεων από το απώτερο παρελθόν. Με τη βοήθεια του χαπιού, ο Έντι ολοκληρώνει σε χρόνο-ρεκόρ το βιβλίο του και βρίσκει τη «μαγική συνταγή» για την επιτυχία.

Η περιπέτεια όμως, μόλις έχει αρχίσει. Η είσοδός του στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ και η επιτυχία του στις χρηματιστηριακές προβλέψεις, τον φέρνουν σε επαφή με διάφορους ισχυρούς ανθρώπους, με έναν Ρώσο μαφιόζο που του δανείζει μεγάλα κεφάλαια αλλά και με τον μεγιστάνα Καρλ Βαν Λουν, που τον προσλαμβάνει ��ς σύμβουλο για μια επερχόμενη κολοσσιαία συγχώνευση εταιριών. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο Έντι ανακαλύπτει ότι είναι εξαρτημένος από το «θαυματουργό» χάπι και ότι η έλλειψη του, προκαλεί τεράστιες παρενέργειες.

Τότε αρχίζει μια μάχη, που μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη καταξίωση αλλά και στην απόλυτη καταστροφή...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ