Η απάντηση του Λιάγκα στο χώσιμο της Γερμανού-Την «στόλισαν» στο Πρωινό

Δείτε πώς σχολίασαν τις φωτογραφίες της Ναταλίας με τους… πρώην της!

Η απάντηση του Λιάγκα στο χώσιμο της Γερμανού-Την «στόλισαν» στο Πρωινό

​Τις φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού που συναντήθηκε με τον πρώην της Μάνο Ιωάννου και τον (επίσης πρώην της) Ηλία Βρεττό σχολίασε «Το Πρωινό».

Με τίτλο «Εμείς οι τρεις οι φίλοι που τρώμε το σταφύλι», Σάσα Σταμάτη και Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκαν στις κοινές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τους πάλαι ποτέ συντρόφους της:

«Είναι που δεν θέλει να ασχολούνται με τα προσωπικά της. Απλά σας λέω ότι οι άνθρωποι παιδιά δεν αλλάζουν!» είπε η Σάσα Σταμάτη, με τον Άρη Καβατζίκη να προσθέτει:

«Αυτό δεν είναι συμμάζεμα. Οι φωτογραφίες αυτές δεν τιμούν την Ναταλία!»

270116090706_6574.jpg

Φαίη Σκορδά και Θέμης Γεωργαντάς από την άλλη προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την Γερμανού, με τον Θέμη να λέει:

«Η Ναταλία φημίζεται ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην της. Έχει τσακωθεί με τον Μάνο και δεν το ξέρουμε; Δεν γνώριζα ότι βρεθήκανε, αλλά αυτό που βλέπω εδώ δεν σημαίνει ότι τα ξαναβρήκανε» με την Φαίη Σκορδά να συμφωνεί μαζί του και να λέει πως οι εν λόγω φώτο δεν έχουν τίποτα το ερωτικό».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Δεν είπε… κουβέντα για τις εν λόγω φωτογραφίες της παρουσιάστριας. Το μόνο που έκανε ήταν στο τέλος του ��χολιασμού να απαντήσει στο «χώσιμο» που του έκανε η Γερμανού, λέγοντας:

«Αγαπάω πάρα πολύ την μικρή μου αδερφή την Ναταλία Γερμανού και την εκτιμώ, και ασχοληθήκαμε μαζί της όχι αντιμετωπίζοντας την ως ανθυποστάρ αλλά ως μεγάλη σταρ που είναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top