Ζήνα Κουτσελίνη: Τι λέει για τον Ουγγαρέζο και… την πλαστ��κή στον εγκέφαλο!

Πώς χαρακτηρίζει την παρουσία της μπροστά από τις κάμερες

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι λέει για τον Ουγγαρέζο και… την πλαστική στον εγκέφαλο!

​Για το αν έχει κάνει πλαστική, την κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και την παρουσία μπροστά από τις κάμερες, ύστερα από τόσα επιτυχημένα χρόνια πίσω από αυτές, μιλά η Ζήνα Κουτσελίνη!

«Ναι, έχω κάνει πλαστική! Στον εγκέφαλο έκανα την πρώτη. Άλλαξα πολλά και αναθεώρησα απόψεις του παρελθόντος που με βάραιναν. Αυτή ήταν η ουσιαστικότερη. Μετά έφτιαξα το διάφραγμα στη μύτη μου για να οσμίζομαι καλύτερα όσους έμπαιναν στη ζωή μου για να κερδίσουν μόνο. Ανέπνευσα από το βάρος τους. Και έβγαλα και μια ελιά. Αυτά…», λέει, στην εφημερίδα «Ανεξαρτησία», η οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 12:00, από το Star.

Σε ερώτηση για την κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αν υπάρχει το ενδεχόμενο ανακωχής, η Ζήνα απαντά: «ασχολούμαι μόνο με πρόσωπα που πιστεύω πως έχουν τηλεοπτική αξία. Όταν σταματώ να ασχολούμαι, σημαίνει πως κατανοώ την όποια τηλεοπτική εξέλιξη του άλλου».

Όσο για την εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες;
«Και τα δύο είναι εξίσου δημιουργικά και δυναμικά, αλλά έχουν διαφορετική εκτέλεση. Στοχεύουν, όμως, στην καρδιά του τηλεθεατή. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι του κοντρόλ δημιουργεί, αναζητά το νέο, βρίσκεται στον παλμό των εντάσεων μαζί με τους συνεργάτες του. Ο παρουσιαστής πρέπει να μη μεταδίδει όλες αυτές τις εντάσεις, αλλά να μεταφέρει στον τηλεθεατή αυτό το οποίο οι δημιουργοί είχαν στο τέλος στο μυαλό τους, βάζοντας, βέβαια, το προσωπικό του στιλ στον τρόπο που το μεταδίδει. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μυστικό ενός πετυχημένου παρουσιαστή. Να είναι ξεχωριστός και να μην κλέβει “ματιές” και εκφράσεις άλλων. Έχει, όμως, ένα βαρύ φορτίο: Πρέπει να δικαιώσει τους δημιουργούς, αλλά και στο τέλος να πάρει όλη τη λάμψη των προσπαθειών τους. Είναι άνισος ο αγώνας. Εγώ μέσα σε τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα του Star, έγινα αναγνωρίσιμη και εισέπραξα τόση αγάπη όση 25 χρόνια στα κοντρόλ δεν φανταζόμουν. Να, λοιπόν, που ο κύκλος του δημιουργού “κλείνει” με μια ματιά παρουσιάστριας που θέλει να δικαιώσει τους δημιουργούς. Χαίρομαι πολύ που μου συνέβη τη δεδομένη στιγμή. Γελάω ακόμη που μια κυρία με πλησίασε έξω από την εκκλησία και μου είπε “δεν πιστεύω να ξαναγυρίσετε στα κοντρόλια τώρα που σας αγάπησα“. Η απάντησή μου ήταν “ο εγκληματίας πάντα θα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος”!», λέει η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top