Ναταλία Γερμανού: Τι της είπε ο Πέτρος Ίμβριος όταν αποκάλυψε ότι την απάτησε!

Όσα εξομολογείται για την απιστία

Ναταλία Γερμανού: Τι της είπε ο Πέτρος Ίμβριος όταν αποκάλυψε ότι την απάτησε!

Την αντίδραση του πρώην συζύγου της, Πέτρου Ίμβριου, όταν η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως… την απάτησε, περιγράφει η Ναταλία Γερμανού!

Όπως έχει γράψει το star.gr, τον Οκτώβρη που μας πέρασε, η παρουσιάστρια δήλωσε, στο περιοδικό «Εγώ Weekly»: «όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας… «Πήγε ο άνθρωπος 45 ημέρες στην Αμερική. Τι να κάνει; Ήταν σε τουρνέ. Τον συγχωρήσαμε!».

291015082135_5876.jpg

«Και του Πέτρου του έκανε εντύπωση και μου είπε “τι θες και τα λες όλα αυτά; Με δυσφημείς”. Γελούσε βέβαια, δεν θύμωσε! Προς Θεού, μη θεωρήσουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος, επειδή έτυχε να αναφερθώ στο όνομά του, ήταν ο μόνος άντρας που με απάτησε», λέει, στο περιοδικό «People», η Ναταλία, που ήταν τέσσερα χρόνια παντρεμένη με τον τραγουδιστή και χώρισαν το 2002.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια παραδέχεται ότι έχει υπάρξει άπιστη: «βέβαια έχω απατήσει, αλλά εκείνος δεν το κατάλαβε ποτέ. Βέβαια, η συγκεκριμένη σχέση είχε τελειώσει μέσα μου. Γενικά, δεν έχω υπάρξει και τέρας πίστης, για να κρίνω κάποιον που είναι άπιστος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top