ΑΥΤΟ είναι το νέο μέλος στην εκπομπή «Καλημερούδια» στη θέση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου

ΔΕΙΤΕ πως τον καλωσόρισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

ΑΥΤΟ είναι το νέο μέλος στην εκπομπή «Καλημερούδια» στη θέση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Μηλιόγλου να μπαίνει στο πάνελ της εκπομπής «Καλημερούδια» μετά την αποχώρησή του από το «Namaste» με την Ναταλία Γερμανού.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσόρισε το νέο συνεργάτη της, τον οποίο υπενθυμίζεται πως ήθελε διακαώς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μεγάλη χαρά και θέλω να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας για να καλωσορίσω με πολύ μεγάλη αγάπη ένα νέο μέλος στην ομάδα των “Καλημερουδίων” που πιστεύω θα αγαπήσετε και εσείς ,θα αγκαλιάστε και εσείς και εύχομαι να ζήσουμε όλοι μαζί πολύ ωραίες στιγμές με ενημέρωση, με πληροφόρηση, με γέλιο, με παιχν��δια, με πολλά!».

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος είχε κάνει…αρκετά δοκιμαστικά, μιας και είχε πάει πολλές φορές ως… καλεσμένος, βγήκε ζωντανά από το ραδιοφωνικό σταθμό όπου κάνει καθημερινή εκπομπή, ενώ από Δευτέρα θα βρίσκεται στο πλατό του πρωινού του Mega.

«Χαίρομαι πάρα πολύ! Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό!» ανέφερε ο ίδιος από την πλευρά του.

Όσο για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο; Ήδη εδώ και λίγες ημέρες δεν βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής. Ωστόσο, βγαίνει σε «παράθυρο» και παρουσιάζει τα θέματά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top